Lubię oglądać anime-a do tego niezbędne są napisy. Używałam programu MPC ponieważ napisy były dobrze zsynchronizowane z filmem (nie to co w allplayerze). Przechodząc do rzeczy, chodzi o to, że ostatnio napisy nie chcą się włączać mimo iż pliki tekstowe mają taką samą nazwę co film i są w tym samym folderze. Ponadto zauważyłam, że najprawdopodobniej przyczyną tego jest to, że filtr vobsub (czy jak on się tam zwie) w ogóle się nie włącza. nawet przy plikach avi (co wcześniej się nie zdarzało). dodam, że napisy są w większości w formacie mdvd i przy niektórych odcinkach się ładują a przy innych nie. z powodu tego postanowiłam zmienić program na bestplayera który jako tako działa (choć jest dla mnie bardzo niewygodny w obsłudze) jednak dzisiaj nawet i on nie chce poprawnie działać (czytaj-film działa normalnie-napisy stoją w miejscu, pojawia się co 3 linijka lub ich w ogóle nie ma). Najbardziej bym się cieszyła, gdyby ktoś napisał jak włączyć filtr (automatycznie lub ręcznie), tak żeby napisy działały albo za nazwy innych programów w których będę mogła odtwarzać filmy z napisami.