PZDR

Duży21 napisał(a):gry java maja rozszerzenie .JAR sprubuj rozpakowac te RAR'y czy nie ma wnich podplikow o koncowkach .jar ;]

Duży21 napisał(a):gry java maja rozszerzenie .JAR sprubuj rozpakowac te RAR'y czy nie ma wnich podplikow o koncowkach .jar ;]
fluid napisał(a):jak masz dawac takie rady to lepiej nic nie pisz

fluid napisał(a):do wgrywania javy musisz miec kabel

fluid napisał(a):heeheheh nie wgrasz apletu javy przez BT
do wgrywania javy musisz miec kabel i program MIDWAY 2.8 (bez problemu znajdziesz go na google)
i oczywiscie zeby ci midway wykryl telefon to musisz miec zainstalowane w systemie sterowniki do modemu w telefonie (program mobile phone tools)
 ja wgrywam normalnie jave do L6
 ja wgrywam normalnie jave do L6  mam sam plik .jar  podłanczam BT do kompa bez zadnych programów i wysyłam ten plik do koma automatycznie wszystko wgrywa bez zadnego bawienia sie programami
 mam sam plik .jar  podłanczam BT do kompa bez zadnych programów i wysyłam ten plik do koma automatycznie wszystko wgrywa bez zadnego bawienia sie programami  ludzie sami sobie stwarzacie problemy
 ludzie sami sobie stwarzacie problemy 

rastaD napisał(a):to ty dobry jesteś ja wgrywam normalnie jave do L6 mam sam plik .jar podłanczam BT do kompa bez zadnych programów i wysyłam ten plik do koma automatycznie wszystko wgrywa bez zadnego bawienia sie programami ludzie sami sobie stwarzacie problemy

Bluetooth nie działa bez aplikacji - PRZYNAJMNIEJ MI
rastaD napisał(a):ja wgrywam normalnie jave do L6

No jasne jakiś cud????

napster napisał(a):No dzisiaj mój kumepl co ma k700i, powiedział że normalnie wgrywa gry JAVA.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
rastaD napisał(a):to ty dobry jesteś Razz ja wgrywam normalnie jave do L6 Very Happy mam sam plik .jar podłanczam BT do kompa bez zadnych programów i wysyłam ten plik do koma automatycznie wszystko wgrywa bez zadnego bawienia sie programami Razz ludzie sami sobie stwarzacie problemy Razz

rastaD napisał(a):to ty dobry jesteś Razz ja wgrywam normalnie jave do L6 Very Happy mam sam plik .jar podłanczam BT do kompa bez zadnych programów i wysyłam ten plik do koma automatycznie wszystko wgrywa bez zadnego bawienia sie programami Razz ludzie sami sobie stwarzacie problemy Razz
 [/quote]
[/quote]

jak macie BT za 10 zł to sie nie dziwcie
 jak macie BT za 10 zł to sie nie dziwcie  jak mówie ze chodzi to chodzi
 jak mówie ze chodzi to chodzi 

rastaD napisał(a):jak macie BT za 10 zł to sie nie dziwcie
rastaD napisał(a):cieniasy

rastaD napisał(a):Zmuszacie mnie do tego zebym zrobił instrukcje wraz ze zdjęciami
rastaD napisał(a):jak macie BT za 10 zł to sie nie dziwcie

DiBo napisał(a):Wedlug mnie cena ile dalismy za BT tu nie gra roli...

Znaczy sie cena idzie z para z jakoscia tzn sa rozne BT z roznimi przepustowosciami ...fluid napisał(a):DiBo napisał(a):Wedlug mnie cena ile dalismy za BT tu nie gra roli...
troceh gra bo a rozne klasy BT im tanszy tym gorszej jakosci (klasa 2 albo 3)
ja mam BT klasy 1 wiec nei jest to wina mojego uradzenia BT ani telefonu

rastaD napisał(a):Zmuszacie mnie do tego zebym zrobił instrukcje wraz ze zdjęciami poczekajcie no pare dni

fluid napisał(a):ja caly czas czekam

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości