Kiedy opuszczałem forum w październiku była tu całkiem inna atmosfera, użytkownicy pamiętali poco zostało stworzone te forum, panowała miła, przyjazdna atmosfera dla WSZYSTKICH, oczywiście warny istniały ale nie były dawane w "pod byle pretekstem",wiedziałem że zawsze pomimo niewiedzy nie zostanę wyśmiany i uzyskam upragnioną pomoc. Po 9 miesiącach kiedy wróciłem już było tutaj całkiem inaczej, połowy starych użytkowników nie było i zauważyłem że WARN czy BAN stały się już obiektem zabaw, śmiechów, żartów ze strony moderatorów i administratorów w szczególności Fluid'a odbijających się oczywiście kosztem użytkowników. Wyśmiewanie w tematach- przecież to wy osoby odpowiedzialne za forum nauczyliście innych tego i nie reagowaliście kiedy trollowanie zaczęło się rozpowszechniać. Wydaje mi się że coraz więcej użytkowników odchodzi z forum i sytuacja będzie się pogłębiać to nie wina bynajmniej dzieci neostrady, zatraciliście z czasem priorytet jakim było pomaganie innym (oczywiście nie dotyczy to wszystkich

Chciałbym żebyś Cię to co napisałem potraktowali jak wskazówkę na przyszłość.
Przez te kilka miesięcy nauczyłem się wiele i za to bardzo wszystkim dziękuję (szczególnie dzięki Magikowi

Pozdrawiam Łukasz