Swimmer napisał(a):postanowilem zrobic wiekszy krok na przod i kupic Geforce 8800 GT ktory nie dlugo bedzie
Już jest tylko trudno go dostać,a co do samego wyboru to jest bardzo trafny karta w większości przypadków jest wydajniejsza od swojego"starszego brata" 8800GTS.Jest jeszcze jedno wyiście...poczekać troche(~miesiąc) na "poprawioną" wersje GTS która ma być wydajniejsza nawet od GTX czy ultra.
Swimmer napisał(a):i zasilacz
Koniecznie,tu na Twoim miejscu bym się zastanowił nad jakimś bardzo pożądnym markowym zasilaczem.Inwestycja na przyszłość.
Swimmer napisał(a):Czasem komputer resetuje mi sie podczas grania czy moze to byc wina za slabego wentylatora od procka?
Moąe sie proc przegrzewać,lecz z doświatczenia wiem że najczęściej przyczynął resetów pod obciążeniem jest za słaby zasilacz.Takie reset to już ostatni dzwonek zeby wymienic zasiłke.
[ Dodano: Dzisiaj o 20:17 ] Swimmer napisał(a):bo chyba teraz mam 2x 512
Kup najlepiej identyczny (ważne żeby timingi przy danym taktowaniu się zgadzały)jak masz teraz bo potem będą zgrzyty.Co o tego w ilu kościach najlepiej 2x512mb jesli Twoja płyta obsługuje dual