Okocza napisał(a):liczy się to że jest polakiem, że ma obywatelstwo i chęć występowania z Białym Orłem na piersi.
liczy się... ale to nie Polak który się tu urodził, wychował i żyje w tym kraju od dawien dawna... zamiast pożyczać obcokrajowców mogli by poszukać wśród swoich dobrych zawodników...
Mielcarek27 napisał(a):Popatrzcie na R.Kubice-mimo ze jest Polakiem mieszka gdzie indziej,ale startuje dla kraju NASZEGO.Moze kiedys sie "znaturalizuje" na np. Duńczyka;wtedy treż ktoś powiesi na nim psy?
ale nie startuje pod banderolą innego kraju... nie jest przeszczepem by tylko statystyki kraju co go wykupi polepszyć...
Mielcarek27 napisał(a):I do p.Wariata-filmik wstawiny przez Pana jest strasznie podziałowo-rasistowski;mam nadzieje ze pan taki nie jest
rasistą jeszcze nie jestem... nie rozumiesz mnie... piszesz o jakimś lechu poznań... to jest drużyna, ona cała może być w obcokrajowcach, a mowa jest o reprezentacji POLSKI... czyli o POLAKACH z krwi i kości... ale to co się dzieje teraz to jest parodia... REPREZENTACJA (nie jakaś drużyna) siatkarska (kobiety i męzczyźni) jakoś w całości składa się z z POLAKÓW, hokej, koszykówka (jedynie Iwo Kitzinger którego i tak ledwo co widać) i jakoś dają sobie rade PRAWDZIWY POLACY...
Tyle mam do powiedzenia na ten temat... pamiętajcie że człowiek człowiekowi nie równy tym bardziej obcokrajowiec 'na chwile'....