radzio27 napisał(a):własnie to jest ten problem -dojechać na pierwszym miejscu-ja Mafię przeszedlem kilka razy i przyznaję się,że przy wyścigu używalem save'u
Właśnie skoro normalnie przejechałeś,to nie mogłeś się natknąć na to
Podczas jazdy natrafia się na boczny tor-niby można jakoś do niego zjechać,restartować uistawienie samochodu i lądujesz przed metą,kiedy ją przekroczysz masz zaliczone okrążenie(przejeżdzając raptem jego cześć)
No własnie o tym mówię, że nie miałem żadnego niewidzialnego muru i bez najmniejszego problemu zaliczyłem całe pieć okrażen na pierwszym miejscu, przechodziłem tę grę 4 razy i nigdy ten problem nie wystapił. Ja grałem na mojej oryginalnej polskiej wersji, a wy może macie tzw. wersje zapasową

i może coś nie tak jest z tzw. witaminka, bo z tego co pamiętam, to na początku jak grałem, to tez miałem wersję 1.0 i nie było problemów z tym wyscigiem.
Właśnie widać-Dziwka jest bodajże 8 misją,po wyścigu jest Sarah,później jeszcze jakaś i dopiero The whore
Masz rację kolejnośc trochę już mi się pokiełbasiła, ale pamiętam dokładnie każdą misję. W tej zatytułowanej Sarah odprowadzało się córkę barmana Luigiego do domu, pamiętam dokładnie jak Tommy rozmawiał z Sarą o wyścigu o Paulym i Don Salierim po drodzę, kiedy naglę Sarę napadli zbiry i trzeba było pokazac im kto tu rządzi, a po wszystkim Sara zaprosiła do domu Tomiego pod pretekstem opatrzenie rany i było małe bara bara.

A w misji Dziwka trzeba było w jednym hoteliku odnaleźć i zlikwidować tytułową dziwkę i wysadzić biuro w powietrze, a potem niezła zadymka na dachach i rozpierdzucha w kosciele na pogrzebie zbira z rodziny Morelego, którego scigalismy w jednej z wczesniejszych misji, dobra ale już koniec opowiadania, bo moze zepsuje komuś zabawę.

całą tę grę znam na pamięć.

Płyta główna: ASROCK AM2NF3-VSTA, Procesor: AMD Athlon 64 3000+ AM2(1,8GHz@2,55GHz), Karta graficzna: Palit GeForce 7600GT 256MB GDDR3 1.4ns 560/1400@690/1720, Karta dźwiękowa: Sound Blaster Audigy SB0090, Pamięć RAM: GOODRAM 2x1024MB DDR2 800MHz@850MHz CL5 , HDD: 160GB Western Digital WD1600JB, CD/DVD: LITE-ON DVDRW SHW-160P6S + LITE-ON DVD SOHD-167T, Zasilacz: MODE COM FEEL II 500Wat, Obudowa: Tracer VIVO, Monitor: Samtron 76E