przez Pawsonek 21 Wrz 2010, 12:41
Artykuł porównujący TV LCD, PLAZMY, LEDzerknij na ten artukuł, jest ich dużo więcej w internecie, dobry był kiedyś na wp, ale nie mogłem znaleźć. co do wyboru to uważam, że przy zakupie musisz sam dobrać do swoich wymagań, a wiem, że babcia nie ma praktycznie żadnych wymagań, oprócz takich, żeby widziała to co leci na ekranie bardzo wyraźnie. więc 32 cale to będzie chyba takie najbardziej optymalne rozwiązanie, choć jak podałeś tego panasonica 37 było by wiadomo lepsze.
wiem jak ja kupowałem dla swoich dziadków tv to im było to obojętne czy to ma być hd czy inne bajery, ma grać dobrze i tyle. dlatego kup babci coś z czego będzie zadowolona i żeby się nie popsuło.
Panasonic dobry wybór, ja jeszcze proponuję popatrzeć za samsungami bo są równie dobre

Procesor: 435 /2.9GHz, 1.5MB, 95W, AM3, Płyta główna: Gigabyte MA785GT-UD3H, Grafika: Gigabyte GeForce 6600 LE 128MB/128bit DDR TV/DVI PCI-E, Ram:Kingston DDR3 2GB 1333mhz + 2x4GB Kingston 1600mhz HyperX, Zasilacz: Modecom Carbon 530W Dysk: Samsung 500GB i 160 GB