szukam komputera na studia. Wiem było już trochę tematów na ten temat, ale nigdzie nie było tego modelu a chciałbym się dowiedzieć czy jest tak dobry względem jakość cena jak mi się wydaje.
laptop HP PROBOOK 4520S
Jest w nim esata która by się przydała hdmi wydaje mi się że jeden z lepszych procków w tej cenie 4GB szybkiego ramu dysk 7200 obrotów i dodatkowa karta graficzna (nie wiem czy jest dobra bo na karta mobilnych nie zabardzo mam rozeznanie więc chciałbym usłyszeć opinię). O HP mam dość dobrą opinię więc też zaliczam to za plus. Jakoś nie mogę znaleść minusów tego komputera i to mi się nie podoba. Jakbyście mogli mnie sprowadzić na ziemię i uzmysłowić co w nim jest nie tak co słabo itp to byłbym wdzięczny

Jeżeli on jest zły to co byście zaproponowali za laptopa? wymgania:
ekran 15-16 bo na mniejszych to za małe dla mnie większy za ciężki
wifi n ale to już chyba każdy ma
4 GB ramu dobry procek poprostu ma być wydajny
co do grania na nim to co najwyżej jakieś Heroes 3

będzie służył głównie do studiowania informatyki ale jeżeli będą jakieś potężne programy to i tak na domowym to raczej będę robić a ten żeby się nie nudzić na wykładach jakąś stronke zrobić czy w c coś napisać a dodatkowo internet filmy więc standard
chciałem do 2000zł wiem że ten mój co wybrałem hp przekracza ale ta cena to już największa kasa jaką mogę dać i ani złotówki więcej.
pozdrawiam
Michał22