a nie masz jaki diod czy coś w tym stylu w ładowarce które pokazuja czy akumulatorki sa już naładowane
szpak00 napisał(a):normalnie sie ładuje każde od 17 godzin albo dłużej im dłużej ładowane tym będą dłużej działały tzn. że sie po 2 miechach nie zepsują
szpak00 napisał(a):normalnie sie ładuje każde od 17 godzin albo dłużej im dłużej ładowane tym będą dłużej działały tzn. że sie po 2 miechach nie zepsują
Patriota napisał(a):jednak musze zakupic mocniejsza ladowarke, bo to troche jest smiech na sali zeby to tyle trwalo.
Patriota napisał(a):jak to wyglada z czasem dzialania podług zwyklych paluszkow, zauwaze roznice?
MUTOPOMPKA napisał(a):zauważysz...
MUTOPOMPKA napisał(a):16h i mi to wcale nie przeszkadza.
2650/(prąd ładowania ładowarki w mA) = czas, ile godzin masz je ładować.
hehehe a wiesz co to znaczy 17 godzin bez grania??
Halfdoopeck napisał(a):Otóż nie wystarcza. Pamiętajmy, ze w czasie ładowania część energii zamienia się w ciepło-
Halfdoopeck napisał(a):Niektóre modele przy nieznacznym zmniejszeniu żywotności baterii potrafią automatycznie ładować je nawet w dwie godziny
Halfdoopeck napisał(a):A niby czemu tak? Dwa komplety! Jeden sie ładuje na drugim grasz. A potem zmiana...
MUTOPOMPKA napisał(a):oż przecież wiem o tym, a nie chciałem "robić wykładu" bo nie o to mi chodziło.
Patriota napisał(a):nie mam 2 kompletow...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości