Np. jakbym chciał kupić coś z www.bestbuy.com, to mogę kupić za pobraniem, tzn np. 130 $ + przesyłka ekspresowa 22 $, czy trzeba jakieś PayPale mieć itp?
Nigdy nie kupowałem z zagranicy, więc nie wiem jak to jest

wojtaz13 napisał(a):Witam
Np. jakbym chciał kupić coś z www.bestbuy.com, to mogę kupić za pobraniem, tzn np. 130 $ + przesyłka ekspresowa 22 $, czy trzeba jakieś PayPale mieć itp?
Nigdy nie kupowałem z zagranicy, więc nie wiem jak to jest
You may ship an order to these countries: U.S., the Virgin Islands, Guam, or an FPO or APO address. We are not able to ship internationally to other countries. Both the shipping and billing address must be an address in the U.S., the Virgin Islands, Guam, or an APO/FPO address (Military). Please be sure to provide a street address (do not use a P.O. box).
Wysyłka jest możliwa do następujących krajów: Stany Zjednoczone, Amerykańskie Wyspy Dziewicze, Guam bądź na adresy baz wojskowych / adres portu / Straży Nadbrzeżnej. Nie jesteśmy w stanie wysyłać do innych krajów. Zarówno adres wysyłki jak i adres rachunku bankowego/karrty kredytowej musi być wewnątrz US/Amerykańskich Wysp Dziewiczych/Guam, baz wojskowych. Prosimy o niekorzystanie ze skrytek pocztowych
wojtaz13 napisał(a):22 * 2.3 = 50.6
Więc bym zapłacił 350 zł.
t0d napisał(a):zakupy w wielkiej brytanii - na przykładzie:
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości