temat do zamknięcia bo już dawno kupione

a nawiasem to piwo się przydaje do piłkarzyków a nie zamiast
Dodano 08.09.2011 22:57:57:z powodu prośby
MaTiego opisze co kupiłem i jak się sprawuje
kupiłem
te ale na allegro w aukcji za 135 zł plus przesyłka 65 zł przez ten sam sklep wystawione na allegro. Transakcja została przeprowadzona bardzo dobrze, paczka doszła szybko. Złożenie stołu nie trwało bardzo długo, dla chociaż trochę manualnego człowieka 30 -60 minut zabawy. Niestety po złożeniu okazało się, że płyta boiska nie jest wyprofilowana przy bandach jak to pięknie mnie poinformowano, to znaczy jest ale odwrotnie... Piłkę ściąga prosto do bandy, po obu stronach i to jak piłka jest do około 5 cm przy bandzie. Na środku powiedzmy że jest równo. Rozkręciłem stół, ponieważ powiedziano mi że za mocno go skręciłem i dlatego ściąga piłeczkę do bandy. Położyłem płytę na podłodze i okazało się że po prostu na bokach ona jest źle wyprofilowana. Próbowałem ciężarkami odkształcić ale po 3 dniach jak je zdjąłem okazało się ze i tak nic to nie dało. Jutro spróbuje założyć płytę na odwrót i może wtedy będzie dobrze, ale za to płyta boiska będzie bez linii i zielonego koloru

. Oczywiście próbowałem reklamować, ale to przecież nie ich wina niby i wszystko przez to że niby źle skręciłem...
Podsumowując za 200zł z przesyłką można przeżyć bo można zrobić (czy pójdę do stolarza) nową płytę. Reszta stołu jak za tą cenę myślę, że jest ok. W tej cenie (400 zł) myślę że warto zainteresować się
Areną.
Chcecie porządne piłkarzyki to musicie mięć < 800 zł. Jeżeli wolicie tak jak ja wydać mniej to spróbujcie Arene i do tego pewnie trochę samoróbki.