Kupiłem na aukcji http://www.allegro.pl/item108117955__jet_computer_airbox_srebrna_z_blue_led_wroclaw.html obudowę i nie wiem co gdzie trzeba podłączyć ponieważ jest tam pełno kabli. Niektóre kable tj. HDD LED, itd wiem jak podłączyć.
1. W tej obudowie są 2 wiatraczki na bocznej ścianie obudowy. Każdy ma jedno wejście do zasilacza męskie i jedno żeńskie tak jak na zdjęciu poniżej: Pytanie: Co trzeba do tych gniazd podłaczyć ?

2. W obudowie są pokrętła którymi można regulować szybkosć tych wentylatorów. Są 2 kable z końcówkami żeńskimi podpisane OUTPOT FAN1 MAX 1A i OUTPOT FAN2 MAX 1A (zdaje mi się że od tego ale nie jestem pewien). Widać je na zjęciu poniżej: CO trzeba z z tymi kablami zrobić ?

3. Obudowa ta ma dodatkowy przycisk POWER u góry. Oprócz tego posiada również standardowy przysk na przednim panelu. Od obydwóch przysków idą po 2 cieńutkie kabelki do gniazda mąskiego oznaczonego INPUT DC 12V, a oprucz tego jest jeszcze gniazdo żeńskie. Widać to wszystko na zdjęciu: Co z tym trzeba zrobić ?

4. Te 3 widoczne na zdjęciu końcówki służą do badania temperatury podzespołów. Temperatura pokazuje się na wyświetlaczu LCD na obudowie. Do czego służy wtyk 2 pinowy który jest podpisany jako LAN ?

5. Co to jest to pierwsze z lewej strony , jakaś dioda czy co ?, bo to drugie to wiem

6. Czy to jest możliwe że to coś małego to głosniczek systemowy ?

dzięki za pomoc