Zip napisał(a):mowisz ze bilet kupiles u kierowcy albo w kiosku i tyle .
A ty byś w to uwierzył?Bo ja na pewno nie

Zip napisał(a):mowisz ze bilet kupiles u kierowcy albo w kiosku i tyle .
radzio27 napisał(a):kosztuje1,20zł(przynajmniej w ŁDZ-nie wiem ile w innych miastach).
kilkujadek napisał(a):kup świeczkę (białą) może być z komuni Very Happy smarujesz bilet tam gdzie ma być kasowany. Wchodzisz kasujesz , wracasz do domku żyletką (lub długim paznokciem Very Happy) skrobiesz i znów świeczką smarujesz . Kurcze to chyba nielegalne jest
radzio27 napisał(a):Ludzie przecież bilet(ulgowy) kosztuje1,20zł(przynajmniej w ŁDZ-nie wiem ile w innych miastach).
Brakuje żeby jeszcze ktoś powiedział że go nie stać na bilet..
Pipenelk napisał(a):Jak stac na internet to stac i na bilet , ale jesli nie ma rodzicow w domu , sam wydales ostatnio kase na np. karte graficzna to co wtedy ? Tylko kombinowanie .
radzio27 napisał(a):Ludzie przecież bilet(ulgowy) kosztuje1,20zł
Fczas napisał(a):niż wybulić to 1.20zł
fluid napisał(a):dodatkowo pomaga jak masz odpowiednia posture i jestes lysy to wtedy nie podchodza do ciebie wcale Mr. Green Mr. Green
garfield2 napisał(a):PS2.Jak macie jeszcze jakies dobre sposoby z biletami to zalaczajcie
DeadOrAlive napisał(a):skasować
MUTOPOMPKA napisał(a):Chcesz jechać autobusem/tramwajem -> ZAPŁAĆ za to! A jeśli nie -> z buta pociskaj!
hugo91 napisał(a):jak 1.20 to moze postawissz kazdemu po 2 bilety na wszelki wypadek kanara
MUTOPOMPKA napisał(a):Więcej szacunku dla innych i mniej zuchwałości Wam by się przydało.
DeadOrAlive napisał(a):Fałszowanie biletu to przestępstwo, tak jak inne "porady".......
Trzeba mieć bilet, skasować i po problemie.
skowrona napisał(a): po za tym bilet nie kosztuje majątku (a wy chcecie mieć wszytko za darmo )
Zip napisał(a):ale człowieku jesli widze sku**iela , gdzie babka 75 lat jedzie do domu ( II strefa - jeden przystanek tylko ) a on do niej ze bilecik bo juz nie jest pierwsza strefa ...
albo kobitka z dzieckiem malutkim , na rekach , widac niezbyt zamozna , dziecko placze a on dalej bilecik pani daje ... ( akurat tutaj miałem sprawe na policji za skur*iela bo mnie poniosło . )
jager napisał(a):ja tam zadko kiedy na bileciku jezdze bo na mojej lini malo kanarow a jakbym mial wydawac codziennie kase na dwa bilety to juz nie tak malo... a do szkoly (albo kolo niej ;p) trzeba dojechac....
jager napisał(a):teraz to wy swieci a ciekawe czy tak za kazdym razem odbijacie karty czy kasujecie bilety
jager napisał(a):z tych osob co palca sie wystarczajaco utrzynmaja
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości