ooo, boimy sie banika widze;)
a tak serio: tylko dla rapida nie-natomiast kupic shella i nabic duzy bufor-jak najbardziej
jarski185 napisał(a):tylko dla rapida nie
kiepski downloader z ciebie.
Xfire napisał(a):moge teraz do końca życia ściągać od nich bez martwienia się o ratio
jarski185 napisał(a):a tak serio: tylko dla rapida nie-natomiast kupic shella i nabic duzy bufor-jak najbardziej
Piotrek@@@ napisał(a):a jest jakas inna mozliwość wrzucania na rapida a potem na warezy bez bana??
eh nie dokonca łapie
moze dam przykład czy tak można czy też nie
dajmy na to że sciągnąłem jakiś film z prywatnego trackera i wrzucam go na swoje konto rapidshare a następnie na warezy np peb, darkwarez i inne polskie czy za to dostane bana??
w tym przypadku jedynie na trackerze, jesli zostaloby to wykryte, a to jest jednak maly swiatek-wielu przewalaczy konczy wlasnie z banem
Piotrek@@@ napisał(a):no to wkoncu jak??
Robert napisał(a):Mysle ze nie chce im sie pyrac na warezach i sprawdzac tego.
Piotrek@@@ napisał(a):a co z tym ratio na tych prywatnych trackerach?? musze cos wrzucic zeby cos sciagnac??
kajtekjr napisał(a):Ale świadczą również o tym że nikt nie sprawdza warezów pod kątem przerzucania wstawek
kajtekjr napisał(a):Na warezach lądowały dzięki mnie unikalne wstawki
jarski185 napisał(a):ja nie mowie, ze ktos to sprawdza skrupulatnie-mowie o tym co sie dzieje jak zostanie wykryte(podkreslalem to juz)-znam takie przypadki kiedy nie bylo milo
jarski185 napisał(a):kajtekjr napisał(a):Na warezach lądowały dzięki mnie unikalne wstawki
to jest akurat nic chlubnego
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości