Z okazji Dnia Dziecka od teraz startuje konkurs do wygrania usunięcie warna bądź możliwość powiększenia awatara do 100x100px bądź inny przywilej jeżeli ktoś nie ma minusa :) takie małe nagrody ale może ktoś się podejmie...
Więc do udziału może przystąpić każdy trzeba dodać 3 programy korzystając z tego formularza: Dodaj Programos Na końcu opisu trzeba zostawić swój Nick z forum to będzie wiadomość dla mnie kto jest autorem opisu i reszty... Program musi spełniać następujące wymogi:
- Nie może być taki sam w bazie, czyli nie można dublować; przed dodaniem proszę sprawdzić SZUKAJĄC czy już nie ma danego programu wystarczy wpisać fragment nazwy programu a wyszukiwarka znajdzie.
- Swój opis, nie można kopiować opisu z innej strony czyli trzeba wymyślić swój opis, można przeczytać na stronie producenta i przekształcić po swojemu, skopiowany opis automatycznie odpada. Proszę nie zapomnieć dodać swojego NICKA na końcu opisu!
- Trzeba dopasować program do odpowiedniej kategorii
- Porządny screen ja korzystam z programu MWSnap PL na prawdę dobry, polski, i darmowy! screena zapisujemy w formacie .PNG jest oczywiście dostępny w MWSnap
- Przed dodaniem proszę sprawdzić kilka razy czy wszytko jest OK żeby nie dodawać tego samego programu po 2-3razy bo będzie to słabiej oceniane...
Wygrać może nawet 5 osób dlatego warto. Warunkiem jest zaakceptowanie przeze mnie wszystkich 3 pozycji ( programów ) aby otrzymać nagrodę.
Proszę nie pisać zbędnych komentarzy, tylko pytania
Konkurs do poniedziałku godzina 22:00 do tego czasu jeżeli ktoś wygra jego nick będzie tutaj podany. Jednak tak jak pisze wygrać może nawet 5 osób :) także nie ma się co śpieszyć liczy sie dokładność :)