Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Adam napisał(a):Jeśli chodzi o podgląd miniatur plików wideo, to na Win7 (a o takim systemie rozmawiamy) należy włączyć podgląd miniatur w systemie (jeśli nie jest włączony) Panel sterowania -> Wygląd i personalizacja -> Opcje folderów -> zakładka Widok -> odznaczyć Zawsze pokazuj ikony, nigdy miniatury. Po włączeniu systemowego podglądu plików będą widoczne tylko miniatury dla plików systemowo kojarzonych z WMP. Po skojarzeniu z PotPlayer podgląd również będzie widoczny, ale nie dla wszystkich plików; np. nie będzie go dla plików .mkv;.webm;.flv i jeszcze iluś tam innych. Wystarczy zainstalować Icaros i skojarzyć podgląd dla plików, które nie są obsługiwane, a chcemy mieć podgląd ich miniatur.
U mnie to wygląda tak na wszystkich plikach wideo jakie używam.
Przed chwilą ukazała się nowsza wersja http://www.programosy.pl/program,potplayer.htmlwdzaman@gmail.com napisał(a):Odtwarzacz Pot Player 1.5.366090 x86_Beta _PL.7z
wdzaman@gmail.com napisał(a):Niestety.Spodziewanego efektu brak w obu systemach.W win7 nie wiem gdzie włączyć systemowy podgląd plików aby były widoczne miniatury w kolorze.
Gdy kliknę na folder gdzie są pliki muzyczne-na ekranie są miniaturki w kształcie litery D i w środku MP4
Na pasku u góry z prawej strony w zakładce "zmień widok"ustawiam na duże ikony.Następna zakładka "pokaż okienko podglądu" po kliknięciu jest zapis-podgląd niedostępny.Odtwarzacz Pot Player 1.5.366090 x86_Beta _PL.7z zainstalowany wczoraj spisuje się bardzo dobrze. Dotychczas korzystałem głównie z Splash Lite ale Pot Player podoba mi się bardziej.Brakuje mi tylko podglądu miniatur w kolorze jak pokazał u siebie @admin Adam.
A może ktoś zechciał by mi zapodać swego Pot Playera sprawdzonego w formie linka to byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Powróć do Szybkie Pytania i Odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość