Chciałbym żeby królował Procesor i RAM

Chciałbym żeby królował Procesor i RAM Smile
W!tcher napisał(a):Ten za 4.2 tak, ale za 1.2 do gier. (Chodzi mi gównie oto ze na 4.2 do pisania programów, tworzenia różnych takich, a ten za 1.2 do gier... Smile
razor_71 napisał(a):W!tcher napisał(a):Ten za 4.2 tak, ale za 1.2 do gier. (Chodzi mi gównie oto ze na 4.2 do pisania programów, tworzenia różnych takich, a ten za 1.2 do gier... Smile
to na odwrótdo gier za 4,2k a do pisania programów za 1.2k (do C,C++ to w sam raz)
razor_71 napisał(a):reszta ok
Robert napisał(a):przy 7600gs zasilka moze byc ciut za slaba wiec lepiej wziac 450w chiftec, niewiele drozszy
Precel napisał(a):szpak mowilem juz jak sie nei znasz to nie pisz glupot Exclamation
ta 400 by uciagnela 8800gts wiec zachowaj swoje pseudo rady dla siebie Rolling Eyes
choc nie ulega watpliwosci ze dopacajac ok 10 zl masz sie juz 450 w szefunia
W!tcher napisał(a):Czy to dobry komp? Chodzi mi ogólnie o teraz o gry...
razor_71 napisał(a):wszelakie narzędzia programistyczne nie wymagają super maszyn - a że , pewnie zaczynasz od zera programowanie to ten zaproponowany za 1245 zł będzie idealny a tamten to rakieta do grania za 4191 zł razem z tym lcd oczywiście
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości