Nie wiem czy dać to do bezpieczeństwa z logami czy to coś innego. Piszę najpierw tutaj.
Dostałem plik na meila ze zdjęciami w winrarze. Zanim go otworzyłem wysłałem na tą stronę gdzie skanują różne antywirusy. Nic nie wykryło. Mój Kaspersky też nie miał żadnych przeciwwskazań. Nie zaczęło się to dziać koniecznie od tego momentu, ale niedługo po.
W czasie gry w Batelfield 3, zacina się sterownik ekranu i muszę resetować komputer. Na forum widziałem podobne tematy -> wystarczy ściągnąć MSI Afterburner i obniżyć statystyki karty graficznej. No i to pomagało...
Dzisiaj drugi raz (podczas gry) jak nie gram tego nie miałem jeszcze a komputer służy też do pracy. Piszę o tym bo nie wiem czy to nie jest zbieg okoliczności.
Komputer strasznie zwalnia, mam pokaz slajdów w grze, przy tym dziwny sygnał. Jednostajne powtarzające się pip pip. Wyłączenie gry nic nie daję, myszką prawie ruszać się nie da.
Możliwe żeby tam w tym pliku coś było czego anty-wirki nie wykrywają ? Czy to od karty graficznej ?
Mam Geforce GTX 560 Ti. Zmieniam Core Clock z 900 na 853 Memory clock z 2000 na 1952.