Prosze moderatorów o nie zamykanie tematu gdyz jeden z władzy kazał mi załozyc taki temat tutaj a nie pytac sie w temacie o owej grze.

opel999 napisał(a):Zamierzam kupic nowy komputer.

opel999 napisał(a):Z tematu o Gothicu 3 zostałem wysłany tu wiec pytam. Zamierzam kupic nowy komputer. Cena w granicach 2500 - w porywach do 2700. Chciałbym aby chodziły na nim najnowsze gry w tym najbardziej zalezy mi na Gothic 3 (mojej ulubionej grze). Co polecacie?

opel999 napisał(a):Cena w granicach 2500 - w porywach do 2700.

JaNieWiem napisał(a):Pamięć RAM Kingston DDR2 2x 512MB 533MHz CL4 458.00

JaNieWiem napisał(a):Płyta główna Gigabyte GA-M61VME-S2 nVidia GeForce 6100 264.00
 to mija sie z celem
 to mija sie z celem  

a jeszcze napedu w to nie wliczylem
 a jeszcze napedu w to nie wliczylem  

JaNieWiem napisał(a):a te 20 wta czy w ta to wiesz
ta plytka nie nadaje sie do o/c ...pozatym plytki gigabyte-a bardziej nadaja sie pod Intele(moim zdaniem) niz pod AMD-kiJaNieWiem napisał(a): Gigabyte GA-M61VME-S2 nVidia GeForce 6100

wiec nie mow dopoki sam nie powie bo moze ma rowne 2700
  wiec nie mow dopoki sam nie powie bo moze ma rowne 2700   ja mam do zestawu w podpisie gigabyte i kreci sie sie az milo no a to czy sie nadaje b bardziej do intela to juz twoje zdane
   ja mam do zestawu w podpisie gigabyte i kreci sie sie az milo no a to czy sie nadaje b bardziej do intela to juz twoje zdane 

opel999 napisał(a):Ile by kosztowała wmiare dobra pamięc 2 GB w 2 kościach?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości