Wiec tak nigdy nie oglądałem Gwiezdnych Wojen tylko dużo o nich słyszałem

Przejdę do rzeczy dziś

Wiec dziękowałbym strasznie jeżeli ktoś by mi ulozyl chronologicznie jak mam oglądać GW aby bylo dobrze

CrossFire napisał(a):Ale GW nie jest przypadkiem tak zrobione ze ten najstarszy film to zakończenie ? GW a ten najnowszy to jak to sie wszystko zaczęło ? dziwne to troche
CrossFire napisał(a):Wiec dziękowałbym strasznie jeżeli ktoś by mi ulozyl chronologicznie jak mam oglądać GW aby bylo dobrze
filip.ludwik napisał(a):To było po prostu kręcone od najciekawszej części (jak się reżyser uważał), bez żadnej specjalnej kolejności...
Lucas jest zdania, że część III sprawi, że widzowie inaczej spojrzą na wydarzenia ukazane w "Nowej nadziei", "Imperium kontratakuje" i "Powrocie Jedi". "Gdy obejrzy się je począwszy od części I, a skończywszy na VI, będą to zupełnie inne filmy" – mówi. – "Zdecydowałem się nakręcić części I, II i III, bo chciałem opowiedzieć historię Anakina, człowieka, która wyrzekł się dobra i przeszedł na stronę zła, by w końcu znaleźć odkupienie dzięki swoim dzieciom. Cieszę się, że mogłem dokończyć dzieła".
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości