łyk
Pewini i wam cos opadnie

Mam tę kartę od dłuższego, czasu... a nawet dwie takie pod SLI oczywiście:) Muszę powiedzieć, że jestem usatysfakcjonowany ich wydajnością-> wynik w 3D marku 2005 mówi sam za siebie (zabrakło skali, bo wynik doszedł do miliona pkt.xD). W pracy sprawują się po prostu bajecznie, a przy tym stosunek cena/jakość bardzo dobrze wpływa na korzyść klienta, okazja powiedziałbym. Nie pytajcie jakiego potwora potrzeba aby je wspomógł: Intel Core2 QX6800, 8 GB Ramu, WD Raptor... Fanów overclockingu z pewnością ucieszy zaleta tej karty, jaką jest podatność na podkręcanie: ze rdzenia udało mi się wyciągnąć 975Mhz, a z pamięci aż 1750Mhz!!! Chłodzenie niestety musiałem wymienić na azotowe, i w tym momencie doszedłem do największej wady: prądożerności i wydzielania ciepła. Cały mój zestawik zżera ok. 1000W energii, a temperatura w obudowie nawet po zastosowaniu tego chłodzenia sięga 90*C (jajka można usmażyć:D) więc byłem zmuszony zdjąć boczną ściankę za to -1pkt. Ale ogólnie jestem zadowolony, a że cena niewygórowana to bierzcie i się nie zastanawiajcie, jak oczywiście będą dostępne:) Pozdro.
qweasdzxc napisał(a):(cena mnie powala)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 65 gości