SER napisał(a):In Flames, Dark Empire, Lordi i jeszcze kilka innych
tu tez powino byc dopisane - dzieki fluid

SER napisał(a):In Flames, Dark Empire, Lordi i jeszcze kilka innych

Nie wiem czy było ale mi sie podoba Metallica i Iron Maiden
 Nie wiem czy było ale mi sie podoba Metallica i Iron Maiden  Podoba mi się ich muza
 Podoba mi się ich muza 

http://rapidshare.de/files/20461018/Slatanic.rar.htmlhttp://rapidshare.de/files/20473185/Slaughter.rar.html

jacekk04 napisał(a):Chociaz ja sie nie interesuje tym rodzajem muzyki ale przypadkiem siespotkalem z dwoma albumami. Nie wiem co oni soba prezentuja i czy je znacie ale macie okazje sie przekonac.

..
 .. 

Reveler napisał(a):To sie zacznij Twisted Evil

bardzo miła nutka.. a tutaj daje link do ostatniej płytki (fajny kawałek to "Panic Attack" )
 bardzo miła nutka.. a tutaj daje link do ostatniej płytki (fajny kawałek to "Panic Attack" ) 
http://rapidshare.de/files/14003466/Octavarium.rar.html  
 http://rapidshare.de/files/26109851/Bullet_For_My_Valentine_-_The_Poison.zip

fluid napisał(a):cover znanego wszystkim Freestylera

powiem za całkiem średnie....nic ciekawego nie pokazali w tym utworze,
fluid napisał(a):na zywo jest to milion razy lepsze

Behemoth - Slaves Shall Serve

Slip to jeden z pierwszych moich zespołów metalowych
 Slip to jeden z pierwszych moich zespołów metalowych  

Za**** jest
 Za**** jest 

Ja też ubóstwiam Slipknota
  Ja też ubóstwiam Slipknota  a co do perki to mam pare plików z sama solówką bo jest świetna rzeczywiście
 a co do perki to mam pare plików z sama solówką bo jest świetna rzeczywiście  

). Oprócz tego dorobek Slipknota, Soulfly, Mudvayne, Fear Factory i Stone Sour. (sorry za brak zdjeć/linków/krótki opis, ale pisze tego posta na szybko, jak tylko znajde czas to opisze dokładnie zespoły)
 ). Oprócz tego dorobek Slipknota, Soulfly, Mudvayne, Fear Factory i Stone Sour. (sorry za brak zdjeć/linków/krótki opis, ale pisze tego posta na szybko, jak tylko znajde czas to opisze dokładnie zespoły) 

Rev@n napisał(a):dorobek Slipknota, Soulfly, Mudvayne, Fear Factory i Stone Sour.

)..
 )..
 a co tam
 a co tam   ) o nazwie Wizards' Hymn..
 ) o nazwie Wizards' Hymn..

Reveler napisał(a):Wizards' Hymn..

tutaj metal w CZYSTEJ postaci tylko ma prawo byc

Reveler napisał(a):Czyli sam Nu Metal.. Rolling Eyes
..ale cóż od czegoś sie zaczyna (lub w tym siedzi Wink )..
 W metalu siedze 3-4 lata, począwszy od nu, przez power, death, trash itp. itd
 W metalu siedze 3-4 lata, począwszy od nu, przez power, death, trash itp. itd  . Nu to nei jest moj ulubiony gatunek, wole raczej coś pokroju In Flames
. Nu to nei jest moj ulubiony gatunek, wole raczej coś pokroju In Flames  Tamte zespoly poprostu na szybko wymienilem co ostatnio u mnie leci, jutro postram sie juz prawdziwe odmiany metalu opisac
 Tamte zespoly poprostu na szybko wymienilem co ostatnio u mnie leci, jutro postram sie juz prawdziwe odmiany metalu opisac  
 Dobry , meledyjny power/heavy metal. Szybkie, melodyjne riffy, bardzo fajny wokal Kimberly Goss.  Z płytek wg mnie najlepsze pierwsze 2 (na 3
 Dobry , meledyjny power/heavy metal. Szybkie, melodyjne riffy, bardzo fajny wokal Kimberly Goss.  Z płytek wg mnie najlepsze pierwsze 2 (na 3  ), czyli 'Beware the Heavens' i 'To Hell and Back'. 'Suicide By My Side' już mniej mi się podobała. Polecam zespól, fajnie grają
 ), czyli 'Beware the Heavens' i 'To Hell and Back'. 'Suicide By My Side' już mniej mi się podobała. Polecam zespól, fajnie grają  

(gratuluje głosu...). Teraz do rzeczy: grają szybko, grają ostro, grają głosno. Rzadko spotykany taki wokal dodaje smaku zespołowi. Z płytek polecam "Black Earth", "Wages of Sin" i "Dead Eyes See No Future". Jakoś te 3 płytki najbardziej przypadły mi do gustu. Linków do płytek standartowo nie mam
 (gratuluje głosu...). Teraz do rzeczy: grają szybko, grają ostro, grają głosno. Rzadko spotykany taki wokal dodaje smaku zespołowi. Z płytek polecam "Black Earth", "Wages of Sin" i "Dead Eyes See No Future". Jakoś te 3 płytki najbardziej przypadły mi do gustu. Linków do płytek standartowo nie mam  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości