Nie trudno się domyślić za kim jestem

Co prawda oglądałem jak na razie tylko cztery, ale chyba mogę wysunąć taki wniosek
 Co prawda oglądałem jak na razie tylko cztery, ale chyba mogę wysunąć taki wniosek 

). Kto wie, może za kilkanaście lat Mundial u nas ?
 ). Kto wie, może za kilkanaście lat Mundial u nas ?  Tak jak Mikou@j piszesz, bardzo dobre mecze, dużo bramek, tylko ze 3 spotkania na poziomie naszej ekstraklasy
 Tak jak Mikou@j piszesz, bardzo dobre mecze, dużo bramek, tylko ze 3 spotkania na poziomie naszej ekstraklasy  Było na co popatrzeć, szkoda że to już koniec
 Było na co popatrzeć, szkoda że to już koniec  Co do Hiszpanów, super że wygrali. Pokazali że obecnie są poza zasięgiem kogokolwiek w Europie. Po meczu z Portugalią miałem wątpliwości czy poradzą sobie z Makaronami, ale już po bramce Silvy, zaciesz pojawił się na mojej mordzie
 Co do Hiszpanów, super że wygrali. Pokazali że obecnie są poza zasięgiem kogokolwiek w Europie. Po meczu z Portugalią miałem wątpliwości czy poradzą sobie z Makaronami, ale już po bramce Silvy, zaciesz pojawił się na mojej mordzie   

biernas napisał(a):o wie, może za kilkanaście lat Mundial u nas ?
 ale rezerwacje są chyba do 2030roku
 ale rezerwacje są chyba do 2030roku 

Mikou@j napisał(a):rezerwacje są chyba do 2030roku
 A może i reprezentację uda się sklepać
 A może i reprezentację uda się sklepać  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości