Wybieram się jednak do strefy kibica w Warszawie, może kogoś z forumowiczów uda mi się spotkać. No i oczywiście mecze przy grillu i piwku ze znajomymi będą. Oczaki obiecywał
 Wybieram się jednak do strefy kibica w Warszawie, może kogoś z forumowiczów uda mi się spotkać. No i oczywiście mecze przy grillu i piwku ze znajomymi będą. Oczaki obiecywał 

Mikou@j napisał(a):biernas, super trafiłeś.
Mnie się niestety nie udało, nie dostałem żadnego biletu

Mikou@j napisał(a):Kibicuję Hiszpanii, mam nadzieje, że zdobędą kolejny tytuł.

Mikou@j napisał(a):Ogólnie to jestem kibicem drużyn z Ameryki Południowej (konkretnie Brazylii, potem Urugwaju)

biernas napisał(a):Może finalik : Hiszpania - Portugalia ?
 ale to niestety nie możliwe
 ale to niestety nie możliwe 

Mikou@j napisał(a):Jakby wróciło trio Figo Simao Pauleta, było by pięknie

biernas napisał(a):A tak swoją drogą, finał Polska - Hiszpania też by był całkiem "niezły"

A może dojdzie też Arboleda ?
  A może dojdzie też Arboleda ?  Żebyśmy wyszli z grupy, to już Euro będzie w miarę udane
 Żebyśmy wyszli z grupy, to już Euro będzie w miarę udane  Obyśmy tylko znów na Niemców w grupie nie trafili
 Obyśmy tylko znów na Niemców w grupie nie trafili  

Mikou@j napisał(a):A tak na serio to ostatnio nasza drużyna zagrała całkiem niezły mecz. Co prawda gdyby nie Szczęsny, to przez dziurawą obronę byłoby ciężko, ale jak ten mankament poprawią, to może totalnej porażki na EURO nie będzie.

Mikou@j napisał(a):Oczaki obiecywał

Mam nadzieję, że przejdą eliminacje
 Mam nadzieję, że przejdą eliminacje 

.
.

Bo jak silniejszy przeciwnik, to i większą motywację będą chłopaki mieli, a jak trafimy na Rosję, Grecję i Irlandię na przykład (nie są to i tak słabe drużyny) to nasi sobie oleją i baty będą
 Bo jak silniejszy przeciwnik, to i większą motywację będą chłopaki mieli, a jak trafimy na Rosję, Grecję i Irlandię na przykład (nie są to i tak słabe drużyny) to nasi sobie oleją i baty będą 

ciekawa teoriabiernas napisał(a):Chciałbym abyśmy byli w grupie z Niemcami, Portugalią i IrlandiąBo jak silniejszy przeciwnik, to i większą motywację będą chłopaki mieli, a jak trafimy na Rosję, Grecję i Irlandię na przykład (nie są to i tak słabe drużyny) to nasi sobie oleją i baty będą

biernas napisał(a):Chciałbym abyśmy byli w grupie z Niemcami, Portugalią i IrlandiąBo jak silniejszy przeciwnik, to i większą motywację będą chłopaki mieli
 ? znowu będzie 0:0 albo 1:1 ze szwabami, który w ostatniej minucie bądź dogrywce walką zwycięskiego gola
 ? znowu będzie 0:0 albo 1:1 ze szwabami, który w ostatniej minucie bądź dogrywce walką zwycięskiego gola 

), bo w koszyku z nimi jesteśmy
 ), bo w koszyku z nimi jesteśmy 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości