Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
kabarety.fani.pl • programosy.pl

• Ogłoszenie:

kabarety.fani.pl

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

kabarety.fani.pl

Postprzez czachomaster 14 Sty 2007, 00:37

czy korzysta/korzystał ktoś z tej strony www.kabarety.fani.pl :?: Jeśli coś wiecie na temat czego nie mgę na nią wejść, bo przy próbie wejścia pojawia się prośba o login i hasło, to piszcie :?:
Awatar użytkownika
czachomaster

Dołączenie: 14 Paź 2006, 14:41

Postprzez HarryBB 14 Sty 2007, 00:44

Widocznie jest to strona z ograniczonym dostępem dla osób postronnych. Innymi słowy mówiąc mogą tam wejść tylko ludzie znający hasło. Może poprostu własciciel nie chce żeby ktoś to oglądał. albo zmienił się właściciel lub srona jest w przebudowie. sprawdz za jakiś czas czy działa
Ostatnio edytowany przez HarryBB, 14 Sty 2007, 01:12, edytowano w sumie 1 raz
www.tomaszharacz.com - New media designer. Projektowanie stron www, logo, identyfikacja wizualna.
Awatar użytkownika
HarryBB
~user

Dołączenie: 22 Mar 2006, 16:54
Pochwały: 52

Postprzez mroziu 14 Sty 2007, 00:48

kiedyś korzystałem z tej strony (dość dawno temu), ale nie byłem zarejestrowany, nie wiem czemu teraz się zabezpieczyli, przecież to tylko kabarety...
Jak być mądrym?... Ukrywać swoją głupotę ...
Awatar użytkownika
mroziu
~user

Dołączenie: 16 Maj 2006, 17:21
Miejscowość: Zagłębie
Pochwały: 20

Postprzez czachomaster 14 Sty 2007, 00:55

właśnie :( a było tam chyba najwięcej skeczy
może znacie podobną stronkę o podobnej ilości skeczy :?:
Awatar użytkownika
czachomaster

Dołączenie: 14 Paź 2006, 14:41

Postprzez Robertj 15 Sty 2007, 14:35

Dość sporo kabaretów jest na stronie, nic tylko oglądać :)
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl
Awatar użytkownika
Robertj
~user

Dołączenie: 27 Sty 2004, 12:28
Pochwały: 121

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości