). Bardzo by było fajnie jakby paczki były ubezpieczone jak najmniejszym kosztem. Pozdrawiam serdecznie userków programosów
 ). Bardzo by było fajnie jakby paczki były ubezpieczone jak najmniejszym kosztem. Pozdrawiam serdecznie userków programosów 

ToshibaMiSieGrzeje napisał(a):Witam Panów bardzo serdecznie, zamierzam w najbliższym czasie powysyłać dużo paczek z programami w boxach ofoliowanych do Anglii, Irlandii i Niemiec, w związku z tym muszę wybrać jakiegoś kuriera i tutaj byłbym BARDZO wdzięczny za każdą opinię i przygodę. Zamierzam zrobić porządne rozeznanie i chętnie podyskutuję o kurierach. Dodam tylko że wolałbym jakiegoś pośrednika niż dużą firmę przewozową (mam zle doświadczenia..., mali przeważnie bardziej dbają o klientów bo im zależy). Bardzo by było fajnie jakby paczki były ubezpieczone jak najmniejszym kosztem. Pozdrawiam serdecznie userków programosów

Wojtasgls napisał(a): solidnie
 Ale Wojtuś wiesz za co...
  Ale Wojtuś wiesz za co...  Nigdy nie wybiorę Waszej firmy więcej
 Nigdy nie wybiorę Waszej firmy więcej 

Mam naprawdę złe doświadczenia z dużymi przewoźnikami
 Mam naprawdę złe doświadczenia z dużymi przewoźnikami  Ze Szczecina chcę wysyłać paczki. A na DPD tak sie ostatnio przejechałem że szkoda gadac... Mam nadzieję ze to tylko ja mam takie złe doświadczenia z kurierami. Teraz wysłałem kilka paczek pośrednikiem - polfast.pl. Póki co wydaje się że są bardzo ok ale jeszcze wstrzymam się z opnią... może za jakieś 50 paczuszek
 Ze Szczecina chcę wysyłać paczki. A na DPD tak sie ostatnio przejechałem że szkoda gadac... Mam nadzieję ze to tylko ja mam takie złe doświadczenia z kurierami. Teraz wysłałem kilka paczek pośrednikiem - polfast.pl. Póki co wydaje się że są bardzo ok ale jeszcze wstrzymam się z opnią... może za jakieś 50 paczuszek  Dzięki za helpa!
Dzięki za helpa! 

)
) 

Ale jest jeszcze taka opcja ze jak paczka nie dojdzie na czas kurier daje jakis rabat albo inna fajna opcje
 Ale jest jeszcze taka opcja ze jak paczka nie dojdzie na czas kurier daje jakis rabat albo inna fajna opcje  Bo też o takich akcjach czytałem
 Bo też o takich akcjach czytałem  Dzięki za info pozdro
 Dzięki za info pozdro 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości