tak to zapewne jedynie zostaje tobie coś z elektroniki (chyba, że wszystko mają) albo po prostu jak już są starsze najlepiej $$$ heh. chyba, że jeszcze nie znają powagi pieniądza.
  tak to zapewne jedynie zostaje tobie coś z elektroniki (chyba, że wszystko mają) albo po prostu jak już są starsze najlepiej $$$ heh. chyba, że jeszcze nie znają powagi pieniądza.

XMan 1 napisał(a):Ile masz pociech ?
Płeć oraz wiek ?
Jaki przeznaczasz budżet na wszystkie prezenty ?
 Z całym szacunkiem oczywiście
 Z całym szacunkiem oczywiście 

Możesz podać też, czym interesują się Twoje dzieci, będzie łatwiej coś poradzić
 Możesz podać też, czym interesują się Twoje dzieci, będzie łatwiej coś poradzić 
 CPU : AMD Phenom II X4 945 3GHz + BOX Cooler  MoBo : AsRock N68C GS-FX RAM : GOODRAM 3gb DDR2 GPU : Radeon HD7770 OC HDD : WD 500GB PSU : Chieftec 400W CASE SPC Brutus M23 Pure Black NET 34/2,5 [mb]
  CPU : AMD Phenom II X4 945 3GHz + BOX Cooler  MoBo : AsRock N68C GS-FX RAM : GOODRAM 3gb DDR2 GPU : Radeon HD7770 OC HDD : WD 500GB PSU : Chieftec 400W CASE SPC Brutus M23 Pure Black NET 34/2,5 [mb]  Acer Aspire E1-571
 Acer Aspire E1-571

Tres3K napisał(a):XMan 1 napisał(a):Ile masz pociech ?
Płeć oraz wiek ?
Jaki przeznaczasz budżet na wszystkie prezenty ?
Xman ty masz jakiś taki dziwny styl pisaniaZ całym szacunkiem oczywiście
Trochę komicznie to wygląda, jak przesłuchanie na komisariacie

(zawsze będzie dla mnie mała ) kupiłem czytnik e-boków Kindle5
  (zawsze będzie dla mnie mała ) kupiłem czytnik e-boków Kindle5

zaradowana, że hoho
 zaradowana, że hoho

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości