ToServeAndProtect napisał(a):najpierw skorzystaj z porządnego słownika ortograficznego.
dałem przykłady i jest darmowy Comodo
żadnego avasta bo to śmieć nie ochrona. Panda może zjadać zasoby a avg nie używałem nigdy ale comodo lepszy od niego w rankingach

Sith[PL] napisał(a):Każdy antywirus powinien być konfigurowany żeby poprawnie działał.

Sith[PL] napisał(a):Avasta ma moja siostra na laptopie i ostatnio się go pozbyła bo właśnie zaczynały się chocki klocki z wirusami. (...)

ToServeAndProtect napisał(a):najpierw skorzystaj z porządnego słownika ortograficznego.
dałem przykłady i jest darmowy Comodo
żadnego avasta bo to śmieć nie ochrona. Panda może zjadać zasoby a avg nie używałem nigdy ale comodo lepszy od niego w rankingach

tymonn napisał(a):(...)z 2. w przypadku antywirusów wszystko zależy od konfiguracji i myślenia osoby używającej komputera (przypadek mojego kolegi - spłycając - miał wirusa tu policja, wyślij sms, on poszedł na policję z pytaniem, czy mu komputer zablokowali)

Oczywiście ogniomurka mają, no ale firewall chroni przed innym zagrożeniem, niż antywirus.
 Oczywiście ogniomurka mają, no ale firewall chroni przed innym zagrożeniem, niż antywirus.

znam kilka osób, które normalnie korzystając z netu nie stosują żadnego programu antywirusowego. Po prostu myślą, co robią. I wbrew wszelkim pozorom komputery mają czysteOczywiście ogniomurka mają, no ale firewall chroni przed innym zagrożeniem, niż antywirus.
Myślenia nie zastąpi żaden antywirus - jeśli ktoś nie myśli, to mu żaden najlepszy nawet program antywirusowy nie pomoże

Powróć do Szybkie Pytania i Odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości