sciagnelam slownik i nie umiemiem go wypakowac Crying or Very sad prubowalam ale po wypakowaniu pisza ze jest zle wypakowany wiec nie wiem jak to zrobic by bylo dobrze Rolling Eyes
I-R-A napisał(a):Dieselek - gostkowi może chodzi o ISO.rar - wtedy winrar błędnie uznaje to za archiwum
I-R-A napisał(a):Dieselek jest COOL
I-R-A napisał(a):Jak widzisz - wdzięczny jestem
I-R-A napisał(a):zaufałem obrońcy win2ks i zainstalowałem 2ksp4serwer i jestem zadziwiony tym, że kończy się już 2 miesiąc a jeszcze nie miałem żadnego problemu w windem - ani niebieskiego obrazu zdychawicy, ani żadnego krytycznego wyjątku, ani żadnej potrzeby restartu - cieszy mnie to, choć nie wiem dlaczego - bo to normalny system, który chodzi normalnie, jak powinien działać każdy normalny system na pc
misiekbxl napisał(a):jest tylko napisace slownik j. francuskiego zip
misiekbxl napisał(a):mam jeszcze jeden slownik ktory tez nie wiem jak otworzyc Very Happy iest napisane ze to plik typu BIN
misiekbxl napisał(a): iest napisane ze to plik typu BIN
D!eselek 1.9T napisał(a):I-R-A napisał:
zaufałem obrońcy win2ks i zainstalowałem 2ksp4serwer i jestem zadziwiony tym, że kończy się już 2 miesiąc a jeszcze nie miałem żadnego problemu w windem - ani niebieskiego obrazu zdychawicy, ani żadnego krytycznego wyjątku, ani żadnej potrzeby restartu - cieszy mnie to, choć nie wiem dlaczego - bo to normalny system, który chodzi normalnie, jak powinien działać każdy normalny system na pc
No dlatego probuje Wam ciagle kasza(XP) loty z glow wybijac
Juniorek napisał(a):Przez Total comander próbowałeś
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość