poza tym to fajnie:)
a oto moja najnowsza praca.
czekam na oceny i opinie.

popatrz na rufusa prace
 popatrz na rufusa prace 

Siusiak napisał(a):Pokusze się o ocene userbara Z@K'a
Więc zaczynamy:
Pierwsze co rzuca sie w oczy to napisPowinien być na odwrot co do kolorów
Do tego dochodzą kreski, ktore powinny byc bardziej mocniejsze o jakies 5-10%
Motyw obrazu czaszki przewijający sie przez ub jest dosc ciekawy i przykuiwa uwage
Do tego duzy obrazek po lewej stronie UB dodaje uroku UB. Jednak wg. mnie gdyby czaszka "odbijała" się od scianek ub był by on ładniejszy. Do tego dochodzi troche zbyt blady render, powinien być o 5-15% mocniejszy i o 2-3px szerszy
Obramowanie powinno zawierac mieszanke 3/4 mocy koloru czarnego
UB nie jest zły, ale kilka rzeczy poprawic mozna
Ocena: 7,5/10

).
 ).
 render wtapiasz i tyle
  render wtapiasz i tyle  

Z@K napisał(a):na gorze widac fragment bez patterna...lipton
litera "Ś" jest inną czcionką co dyskwalifikuje ten napis.
generalnie fajnie ale krycie patterna zmniejsz o 30% i zrob ładna rameczke:)

Z@K napisał(a):co o tym sądzicie;P??

Z@K napisał(a):Rufus na pierwszym obrazku widac zle wyciete tło za tym gosciem a dokladniej fragment jakiegos muru

Wiem ze lubicie mieć prosty napis ale mała modyfikacja czcionki była by ładna. Blur w którąś ze stron ? To takie przyczepianie się do szczegółów bo sygna ogólnie bardzo ładna
 Wiem ze lubicie mieć prosty napis ale mała modyfikacja czcionki była by ładna. Blur w którąś ze stron ? To takie przyczepianie się do szczegółów bo sygna ogólnie bardzo ładna  

mi33 napisał(a):Znalazłem jeszcze drobne szumy w obrazie ale nie wiem czy to twoja wina, czy może kompresji do JPEG
 , ale wszsytko to moja sprawka
, ale wszsytko to moja sprawka  a raczej sprawka filtrow
 a raczej sprawka filtrow  ogolnie to tak mialo wyjsc (zagmatwane takie
 ogolnie to tak mialo wyjsc (zagmatwane takie  )
)
 swojej wersji nie bede nikomu sugerowal ani narzucal, dlatego wybor zostawiam dla was
  swojej wersji nie bede nikomu sugerowal ani narzucal, dlatego wybor zostawiam dla was  

bramkarz91_91 napisał(a):le samo wykonanie niezłe

napis tez kiepski
 napis tez kiepski 

sam nie wiem czy tło to osobny obrazek czy to jest jedna całość a ty tylko dodałeś patern, napis i ramke... irytuje mnie jeszcze ten napis fan
 sam nie wiem czy tło to osobny obrazek czy to jest jedna całość a ty tylko dodałeś patern, napis i ramke... irytuje mnie jeszcze ten napis fan  

(szczerze to za bardzo z niego nie jesem zadowolony ale to pierwsze koty
 (szczerze to za bardzo z niego nie jesem zadowolony ale to pierwsze koty  )
) 

czy dajecie tylko podpis czy ten obrazek też twożycie
 czy dajecie tylko podpis czy ten obrazek też twożycie  

ale apropo sygnaturer to chodzi mi o te napisy skąd można wziąć takie fajne czcionki (np. ta Iron Maiden czy Fight or Die ?)
 ale apropo sygnaturer to chodzi mi o te napisy skąd można wziąć takie fajne czcionki (np. ta Iron Maiden czy Fight or Die ?)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości