Kapucino napisał(a):brzuzia1988, gdy przejdziesz ostatniego wroga zrobi sie czarny ekran, poczekaj az uslyszysz glos, wtedy nasiśnij start, powróci do menu głownego. ja na wersji rip mialem wszystkie postacie włącznie z doktorkiem borkoviciem czy jak mu tam

Mialem na płytce Tekkena 3 full wersję z filmikami, zrobiłem sobie z niego .ISO a teraz ściągnąłem ePSX i zrobilem wszystko dokładnie tak, jak jest w konfiguracji. Ostatnio mi chodził Tekken 3 rip, ale usunąłem bo przypomnialem sobie ze mam full, usunąłem wtedy calego ePSX'a. Teraz klikam na FILE/Rub BIOS i wyświetla się błąd:
 Mialem na płytce Tekkena 3 full wersję z filmikami, zrobiłem sobie z niego .ISO a teraz ściągnąłem ePSX i zrobilem wszystko dokładnie tak, jak jest w konfiguracji. Ostatnio mi chodził Tekken 3 rip, ale usunąłem bo przypomnialem sobie ze mam full, usunąłem wtedy calego ePSX'a. Teraz klikam na FILE/Rub BIOS i wyświetla się błąd:
*Error loading [plugins/TK30cpka.dll]
 Dla osób, które mają ten sam problem:
 Dla osób, które mają ten sam problem:
 Jedyny problem jaki mam to brak dźwięku, zaznaczylem te 4 opcje tak jak w poradniku i dalej nie działa, ale brak głosu nie robi mi problemu
 Jedyny problem jaki mam to brak dźwięku, zaznaczylem te 4 opcje tak jak w poradniku i dalej nie działa, ale brak głosu nie robi mi problemu  Pozdro i wielkie dzięki za ten poradnik, mam kilkadziesiąt gier na psx'a a psx od kilku lat zepsuty
 Pozdro i wielkie dzięki za ten poradnik, mam kilkadziesiąt gier na psx'a a psx od kilku lat zepsuty  Szkoda że takich hitów jak Tekken nei ma na PC'ty...
 Szkoda że takich hitów jak Tekken nei ma na PC'ty... wiec podświetlamy jedyną dostępną rzecz i klikamy na NEXT

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości