j3sh napisał(a):dlaczego na tym emulatorze nie dziala crash team racing ??
- Kod: Zaznacz wszystko
- Uwagi: Aby gra (CTR) działała poprawnie należy włączyć opcję `Enable SPU IRQ hack` w menu wyboru sound-pluginu.
 psemu.pl

j3sh napisał(a):dlaczego na tym emulatorze nie dziala crash team racing ??
Uwagi: Aby gra (CTR) działała poprawnie należy włączyć opcję `Enable SPU IRQ hack` w menu wyboru sound-pluginu.
psemu.pl

j3sh napisał(a):tylko to nie ma nic wspolnego z dzwiekiem

Crash Team Racing (US NTSC)
Wersja emulatora: 1.5.2
Użyte pluginy: Pete's OpenGL Driver 1.71 / Eternal SPU Plugin 1.41 / P.E.Op.S. CDR Driver 1.4
Uwagi: Aby gra działała poprawnie należy włączyć opcję `Enable SPU IRQ hack` w menu wyboru sound-pluginu.
psemu.pl

mam tylko czarny obraz
 mam tylko czarny obraz  moze dlatego ze posiadam xp juz sam nie wiem
 moze dlatego ze posiadam xp juz sam nie wiem  ale zawsze pokazuje sie ten program do serwow pomocy !!
 ale zawsze pokazuje sie ten program do serwow pomocy !!j3sh napisał(a):moze dlatego ze posiadam xp
dlaczego sie pokazuje w emulatorze epsxe ze nie ma pliku TK3Ocpka.dll ?? zna ktos jakas wersje albo cos zeby nie bylo problemow ?? nie moge na nim uruchomic tekkena ani crasha. a ten plik wzialem od tekkena tego do neta Smile ale zawsze pokazuje sie ten program do serwow pomocy !!

(tej stronki z której sciagnełes TK3Online
 (tej stronki z której sciagnełes TK3Online  [mozesz odrazu podac nick jak juz sie zarejestrowales])
 [mozesz odrazu podac nick jak juz sie zarejestrowales])

j3sh napisał(a):nie wiem czemu jak wylacze ten emulator to nadal leci dzwiek z gry
j3sh napisał(a):i jak zrobic tego crasha team racing bo mi nadal nie dzialawlaczalem to opcje i nic nie pomoglo
mam tylko poczatkowe biale napisy i dzwiek a dalej nic nie ma Sad

z crashem sie jeszcze pobawie. jak cos to napisze
 z crashem sie jeszcze pobawie. jak cos to napisze  mi dziala
 mi dziala 
 mam problem, może ktoś mi podpowiedzieć?
 mam problem, może ktoś mi podpowiedzieć? 

fasola17 napisał(a):Mam pytanie dotyczące biosu. Wchoze na link z sciagnięciem i co dalej

morfina

Creative15 napisał(a):najlepiej to pobierz sobie emka z linku fluida.
 czy nie lepiej zrobić coś na wzrór TEGO z tym, że była by to paczka z gotowymi ustawieniami na ePSXeCutorze (wiec poradnik byłby tu zbedny), biosami i najpopularniejszymi wtyczkami a wszystko w takiej cenzura-spam instalce? Na Cutorze można by było zrobić odrazu specjalny config do trudniej emulowanych gier (vide CTR, Chrono Cross). Nie mam nic do ciebie fluid (a tym bardziej warna nie chce ;P), ale może czas na zmiany? Uważam, że dzieki temu zmniejszyła by się conajmniej o połowe liczba pytań dotycząca configu ePSXe
 czy nie lepiej zrobić coś na wzrór TEGO z tym, że była by to paczka z gotowymi ustawieniami na ePSXeCutorze (wiec poradnik byłby tu zbedny), biosami i najpopularniejszymi wtyczkami a wszystko w takiej cenzura-spam instalce? Na Cutorze można by było zrobić odrazu specjalny config do trudniej emulowanych gier (vide CTR, Chrono Cross). Nie mam nic do ciebie fluid (a tym bardziej warna nie chce ;P), ale może czas na zmiany? Uważam, że dzieki temu zmniejszyła by się conajmniej o połowe liczba pytań dotycząca configu ePSXe  Jak coś to moge pomóc, moje GG znasz.
 Jak coś to moge pomóc, moje GG znasz.

_Action_ napisał(a):czy nie lepiej zrobić coś na wzrór TEGO z tym, że była by to paczka z gotowymi ustawieniami na ePSXeCutorze
_Action_ napisał(a):Jak coś to moge pomóc, moje GG znasz.

a jak już mówiłem masa pluginów była by potrzebna do specjalnych tytułów, które tego potrzebują wiadomo, że taki np. SCPH1001 radzi sobie z wiekszością tytułów, ale takiego GT2 i CTRa lepiej odpalać na SCPH7502.(podobnie sytuacja sie ma z pluginami dzwiekowymi i graficznymi) a na tutorial bardziej by w tej sytuacji pasowało nie 'jak ustawić aby działało' tylko 'do czego to wszystko służy'
 a jak już mówiłem masa pluginów była by potrzebna do specjalnych tytułów, które tego potrzebują wiadomo, że taki np. SCPH1001 radzi sobie z wiekszością tytułów, ale takiego GT2 i CTRa lepiej odpalać na SCPH7502.(podobnie sytuacja sie ma z pluginami dzwiekowymi i graficznymi) a na tutorial bardziej by w tej sytuacji pasowało nie 'jak ustawić aby działało' tylko 'do czego to wszystko służy' 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości