spajdi63 napisał(a):no nie... sciągałem łącznie ponad 1GB(głupi limit 7GB)no to lipa zostane przy CS1.6

Domenas napisał(a):Zainstalowalem steam-downa, sciagnalem CS:S, wlaczylem serwy nie dzialaly caly czas chcialy steam validation
Domenas napisał(a):wlaczylem non steam downa z tych kilku serwerow, wlaczaly sie, sciagaly dodatkowe pliki ale na koncu zawsze kicked by console. Co robic?

Hunt3R napisał(a):trwa przygotowanie do grania....i wyskakuje komunikat:
Unable to load C:\ProgramFiles\Steam-Down\stemapps\user\hl2\root\bin\filesystem_steam.dll
Co robić?
zainstalowac SP2....

i na tym koniec, wywala.
 i na tym koniec, wywala. 
Co sie stanie jezeli bedziemy uzywac biblotek vb6 sp3 albo nowszych bo widzialem ze tutaj link do sciagniecia ich jest do sp2
 ale raczej bedzie ok
 ale raczej bedzie ok

DAWISSS napisał(a):rzy wchodzeniu na serwer wyskakuje mi -Dropped due ti slot resevation- o co chodzi??

Componenr 'msinet.ocx' or one of its dependencies not correvtly registered: a file is missing or invalidszoz napisał(a):Co mam zrobci?

)
 ) 

Ford napisał(a):[img=http://img141.imageshack.us/img141/7400/aaaaaaaaaaaaaaaaaa9rt.th.jpg]
Czemu? Mam ten plik ppc

No dobra, ale jak chce ściągnąć jakąś grę to mi pisze "You don't have steam-Down installed , use steam-down to download the games gcf's"
[ Dodano: Dzisiaj o 7:51 ]
Dalej nie moge odpalić ppatcher.exe, bo wywala dos i błąd potem (nie edytowałem posta, bo jak dałem wyślij to się nic nie działo, jak jakiś mod może to plis dodajcie to do mojego wcześniejszego posta)

szoz napisał(a):A mi włancza się okienko pather i się nic nie dzieje
a mam plik ppather.ppc w katalogu

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości