1. Wybierz spośród dostępnych prezentów ipoda, który Cię interesuje.
2. Oczywiście potem wpisz swój email, w prawym górnym rogu w tej zielonej ramce i kliknijcie sign up.
3. Następnie wypełnij formularz, oczywiście jezeli podasz nieprawdziwe dane nie dostaniesz iPod’a, bo paczka nie dojdzie. Wszytko jest po angielsku, ale bardzo intuicyjne, więc nie powinno Ci sprawić problemu. Po wypełnieniu go i zatwierdzeniu, dostaniesz email z linkiem aktywacji konta!
4. Po kliknięciu go, Twoje konto jest już aktywowane, teraz możesz się zalogować, klikając login. Kiedy już się zalogujesz kliknij "complete an offer" i z dostępnej listy kliknij na ten obrazek 2 od góry (date.com). Teraz już ostatnia rzecz, jaką musisz zrobić.
5. Trzeba sie tam zarejestrować. Pamiętaj, że nie można używać polskich znaków, wulgaryzmów. Kiedy pojawi się rubryka, by wpisać coś o sobie wpisz klika prostych zdań, najlepiej po angielsku (np. i'm looking for love itp.) I tutaj wszystko jest intuicyjne i nie powinno być problemów z wypełnieniem formularzy i rejestracją. Po jakiś 5-10 min. wejdź jeszcze raz na stronę date.com i na konto które tam założyleś i aktywuj je. Kiedy rejestracja tam dobiegnie końca, ponownie wejdź na http://jestem.spamerem.i.mam.małego.pisiorka. i zaloguj się. Od zgarnięcia ipoda dzieli Cię tylko krok! Musisz od 10-13 osobom (w zależności jakiego iPod’a chcesz) powiedzieć, żeby zrobiły dokładnie to samo, co przed chwilą Ty. Kliknij na: refier friends. Masz tam linka. Jeśli chcesz zwerbować swojego znajomego, podaj mu ten link i przekaż moją instrukcję. Jeśli Twój znajomy się zarejestruje a na liście obok jego maila zobaczysz napis No offer completed nie martw się tylko poczekaj kilka dni. To wszystko. Pamiętaj, że z jednego komputera można zarejestrować się tylko raz! SERIOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!