przez dj_mafiozo 17 Mar 2009, 04:42
A tam, można się bawić jak np z modrapi, ale jest znacznie prostrzy sposób. Sam z niego korzystałem na Windowsie, teraz na Linuxie, działa bez problemu.
Instalujesz Firefoxa, następnie ściągasz wtyczkę DownThemAll, logujesz się na konto premium normalnie w Firefoxie (aby pozostały cookies), następnie uruchamiasz wtyczkę DownThemAll, dajesz Dodaj URL, do okna wklejasz adresy z forów warezowych (skądś trzeba brać mirrory), wybierasz gdzie ma ściągnąć i OK. Ściąga prawie całą przepustowością łącza. Mi (baaardzo szybki internet) ściąga średnio 7,8 MB/s. RapidShare Manager na Viscie Enterprise x86 ciągnie około 3 MB/s.
Żadna filozofia, a ciągnie makabrycznie szybko.
Obsługuje wszystkie bajery: ciągnie nieograniczoną ilość plików na raz (można ograniczyć), oferuje wstrzymywanie/wznawianie, restart, po prostu full serwis (również upload jak się trochę pobawisz aby to skonfigurować)
Pozdrawiam.
Office 2007 Enterprise, WinAMP 5.53, Total Commander Ultima Prime 4.3, SubEdit Player, Nowe Gadu-Gadu, ICQ 6.0, WinRAR 3.80, Need for Speed Carbon, to tylko początek listy tego co mi chodzi na openSuSE 11.1 lepiej niż na Windows Vista Enterprise x86