w 2 tabeli nie rozumiem tego na dole
Your notoriety 0/100
i w 3 tabeli, 4 wierszy...
Damege control
Suit retrieval
Custom weapons retrieval
Rating bonus
O co w tym chodzi ... ?
kudan napisał(a):ak zrobic zeby Your Notoriety wzroslo ??
Wielokrotnie konczylem misje z garniturem i bez i to nic nie zmienialo :|
Tak samo z bronmi ...
kudan napisał(a):czarne otwarte skrzynki
kudan napisał(a):Notoriety
At the end of each mission you receive data on how well you did. Your stealth and aggressiveness, as well as how many non-targets you hurt are considered. A perfect score nets you a "Silent Assassin" rating. In prior games, you got SA by keeping it to a limit of 2 kills. This becomes problematic now that targets count as kills. The new way to keep your rating down is to make hits look like "accidents" such as by shoving a target off a high ledge. Bodies found as a result of accidents do not count toward your total. You will also need to keep track of cameras, as being caught on film now counts against you. In most levels, there is some option available to retrieve tapes and cameras if you're photographed. You also cannot leave behind 47's suit or any of your customizable weaponry.
kudan napisał(a):Ale jak zrobic zeby Your Notoriety roslo ??
kudan napisał(a):Damege control
Suit retrieval
Custom weapons retrieval
Rating bonus
Reveler napisał(a):Notority nie wiem po co ci, gdyż jest to twój wskaźnik poszukiwania przez policje.. Aby mieć notority trzeba misje przechodzić w stylu Shoot and Run - innymi słowy wyrżnąć wszystko co sie rusza.. Wtedy wszyscy wiedzą kto zabił i nastepne misje będą trudniejsze (szybciej cie rozpoznają, większa obława itp.)..
Aby nie mieć problemów możesz zapłacić łapówkę (bribe) w zależności od tego jak se pochulałeś zależy jej stawka, czyli zarobione pieniądze z misji zamiast na upgreade broni wydasz na zamknięcie ust osobom które cię widziały..
ToServeAndProtect napisał(a):w każdej misji robiłem masakrę, czyli nie byłem cichym zabójcą a ten wskaźnik ani razu mi nie urósł Razz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości