Najważniejsze - żeby na minimalnych wymaganiach poszło na takim kompie:
Geforce 5200 FX 128mb 64Bit
Nie wiem jaki procek i nie chce mi się sprawdzać ale 2,00GHZ
768 Ram DDR 400Hz
Miejsca na twardym mam dużo...
Te gry mi poszłyy więc chyba nie jest tak źle:
Call Of duty 2 i medal of honor: wojna na pacyfiku.
1. Szukam Gry podobnej Do Call Of Duty ale nie chodzi mi tylko os am rodzaj gry ale też o klimat wojny (nie muszą być to 2 lub 1 Wojna światowa - może się też dziać w czasach reraźniejszych) Sposób grania żeby też był podobny a nie jakieś półprzeźroczyste karabiny po przybliżeniu lub jakiś celownik do snajperki który się pojawia w lewym boku ekranu a oprucz tego widze wszystko normalnie np. Delta Force Xtreme (nie chce takich gier, a szczególnie z taką grafiką - najbardziej chodzi mi o drzewa które wyglądają jak by były w 2 wymiarach...). Ale też ważne żeby grafika była na poziomie ale nie w kosmicznych ymaganiach (wystarczy taka co była w call of duty "1")
2. Szukam też gry która jest podobna do gry Snajper Elite. Extra gra! Najbardziej zalezy na tym żeby w gre się fajnie grało i by była realistyczna (nie chodzi o grafe w tym słowie tylko o sposób zrobienia gry). Bardzo mi się podobało realistyczne strzelanie ze snajperki - uwzględnienie wiatru, pulsu, grawitacji itp. Tylko nie chce jakiegoś splintel cella bo nie mam ochoty godzinami się bawić żeby w jakieś misji być niezauważony (wyłączać kamery, obchodzić lub usuwać czujniki ruchu itp.). Lubie gry w których się coś dzieje i w większości strzelam do ludzi a nie do kamer itp.
I to by było na tyle! Ale zaznacze znowu że odpadają gry typu Delta force Xtreme i Splintel Cell