Gratuluje

Teraz czekamy na junior admina (chodzi mi oczywiście o Twojego syna
 Teraz czekamy na junior admina (chodzi mi oczywiście o Twojego syna  )
 )
artix napisał(a):PS. jakoś dziwnie Ci w tym czerwonym

Gratulacje należało się Tobie ! Teraz czekamy na innych zielonych
 Gratulacje należało się Tobie ! Teraz czekamy na innych zielonych  może się zrobią czerwoni !
 może się zrobią czerwoni !

... najczarniejszy koszmar wszystkich spamerów i DN
 ... najczarniejszy koszmar wszystkich spamerów i DN  ... teraz będą jeszcze szybciej "dobrowolnie" opuszczały forum, a jeszcze więcej sie będzie przenosiło z forum na pole
 ... teraz będą jeszcze szybciej "dobrowolnie" opuszczały forum, a jeszcze więcej sie będzie przenosiło z forum na pole  
  ...
 ...
 ... hmm cóż moge życzyć adminowi ... szczęścia, radości i pomyślności na nowej drodze życia
 ... hmm cóż moge życzyć adminowi ... szczęścia, radości i pomyślności na nowej drodze życia  ... i przy okazji jak najmniej roboty żeby przesiadywanie na forum było przyjemnością ...
 ... i przy okazji jak najmniej roboty żeby przesiadywanie na forum było przyjemnością ...
Tom@szek napisał(a):DeadOrAlive napisał(a):może jekieś party z tej okazji
Jasne - podrzucę jedną laskę

...
 ...

:
 :

Ja moge dac mojego notatnika który jest całkiem nowy , jak bedziesz chciał notatnik to pisz na PW
 Ja moge dac mojego notatnika który jest całkiem nowy , jak bedziesz chciał notatnik to pisz na PW  

Napster napisał(a): "zwerbować" nowego moda?

LUBER napisał(a):Czemu wszyscy daja alkohol albo jakies laski

...
 ...Bambosz32 napisał(a):Napster napisał(a): "zwerbować" nowego moda?
Będzie nim w przyszłości Fluid junior
 ...
 ...
 ... DeadOrAlive wszystkiego naj, naj, naj itp ... a do tego następny "prezencik" :
 ... DeadOrAlive wszystkiego naj, naj, naj itp ... a do tego następny "prezencik" :

MaTi napisał(a):Nie tylko Flu awansował

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości