Film z dźwiękiem 5.1/ muzyka w formacie 2.0 , hm szczerze pierwszy raz o takim czymś słyszę, z tego co wiem są dwa strumienie dźwiękowe w filmach/muzyce itp cyfrowy i analogowy jak i odróżnia ich jakość dźwięku którą jednostką jest kb/s (szybkość odtwarzania) przerób jakaś piosenkę na 64 kb/s a 192/320 kb/s jakość bez problemu się zauważy , a oznaczenia 2.0,5.1,2.1, to są oznaczenia sprzętu : 2.0 - dwa głośniki satelitarne , 2.1 - dwa głośniki satelitarne + subwofer(głośnik niskotonowy), 5.1 - pięć głośników satelitarnych + subwofer(głośnik niskotonowy). Więc jedynie co musisz zrobić to podłączyć poprawnie głośniki z płytą główna jak i poprawne je skonfigurować . Jaką masz kartę dźwiękową ?
I Dziwnę że masz problem z tymi głośnikami, sam osobiście kiedyś konfigurowałem dane głośniki pod Win 7 jak i Win Xp i działały bez problemu ale moja płyta główna była wyposażona w kartę zintegrowana dźwiękową z systemem 5.1, z tego co widzę na screenie to twoja karta też jest wyposażona, interesuje mnie podłączenie między Sprzętem audio a komputerem , jak i jaki masz ustawione wyjścia , chodzi mi o .. różowy->wejście mikrofonowe, zielone ->wyjście słuchawkowe /liniowe itp, jak i jak wstawiasz jakiegoś Screen'a to polecam stronę z forum
up.programosy, bo niestety na tym co wystawiłeś na wrzucie ciężko jest coś zauważyć .