darth-vader napisał(a):cena nie gra roli,
darth-vader napisał(a):A czy taktowanie procesora i pamięci ma jakieś znaczenie?
darth-vader napisał(a):Galaxy:procesor-400Mhz,pamięć-350(700Mhz)-co to znaczy w tym nawiasie?
darth-vader napisał(a):A o co chodzi z tym dostępem do pamięci 1.6ns?
darth-vader napisał(a):przecież ona ma mniejsze taktowanie.
darth-vader napisał(a):przecież ona ma mniejsze taktowanie.
darth-vader napisał(a):Czyli że czas dostępu pamięci jest ważniejszy
p r o l i n k . p l napisał(a):GF 6600GT
Vertex Shaders 3
GF 6800XT
Ilość jednostek Vertex Shader 4
darth-vader napisał(a):A DeadOrAlive mi polecił Galaxy a przecież ona ma mniejsze taktowanie
DeadOrAlive napisał(a):darth-vader napisał(a):A DeadOrAlive mi polecił Galaxy a przecież ona ma mniejsze taktowanie
Dlatego, że taktowanie można zwiększyć a czasu dostępu do pamięci nie zmienisz choćbyś się.....
pawel1710 napisał(a):Z tych dwóch linków co podałes zdecydowanie tego gainwarda bo firma lepsza, lepiej sie podkrecaja a ta druga karta co dałes link to jest wersja XT czyli zubozona wersja z zanizonymi taktowaniami rdzenia i pamięci. Zdecydowanie odradzam. Jeśli mógłbys dołozyć troche kasy to polecam GF 6600GT np tę:
http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2225&katid=5&grupa=384
Ale jeśli nie możesz wydac wiecej kasy to zdecydowanie tego gainwarda.
darth-vader napisał(a):CZyli ostatnie pytanie, która jest lepsza na więcej lat?Gainward czy Galaxy?
darth-vader napisał(a): DeadOrAlive mi mówi że Galaxy można podkręcić dobrze
pawel1710 napisał(a):to polecam gainwarda to najwyzsza półka jesli chodzi o firme robiaca karty.
pawel1710 napisał(a):arty w wersji XT bo one sa mniej wydajne.
stary* napisał(a):Nie zapominaj o Gigabyte
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości