Pytam bo na niektórych stronach napisane jest na, że obsługuje proce DC a na innych z kolei napisane jest, że nie obsługuje, przez co już trochę zgłupiałem i postanowiłem zapytać się o to was
 Pytam bo na niektórych stronach napisane jest na, że obsługuje proce DC a na innych z kolei napisane jest, że nie obsługuje, przez co już trochę zgłupiałem i postanowiłem zapytać się o to was  

A tak z ciekawości. Są jakieś płyty główne (choćby z allegro) które wspierają procki DC (chociaż Pentiumy D) ale mające tylko DDR1
 A tak z ciekawości. Są jakieś płyty główne (choćby z allegro) które wspierają procki DC (chociaż Pentiumy D) ale mające tylko DDR1 

Wojtasgls napisał(a):intel, amd bez roznicy?? jak te drugie to jest pare plytek z s. 939 gdzie wejda procki dwurdzeniowe i pamiec ddr.
 Jeżeli chodzi o AMD i s939 to procki DC są nie opłacalne bo są drogawe i niezbyt szybie
 Jeżeli chodzi o AMD i s939 to procki DC są nie opłacalne bo są drogawe i niezbyt szybie

prawda prawdamordulecxx napisał(a):Jeżeli chodzi o AMD i s939 to procki DC są nie opłacalne bo są drogawe i niezbyt szybie

I tak szczerze to z tej płyty niezły kombajn
 I tak szczerze to z tej płyty niezły kombajn 

mordulecxx napisał(a):niezły kombajn
MEGA WYDAJNOŚĆ! HIGH-END TECHNOLOGY!

DC są nie opłacalne bo są drogawe i niezbyt szybie

Mike013 napisał(a):taaaaaa, bardzo niezły
CrossFire napisał(a):ale siedziałem na najmocniejszym Pentium D 945 3,4ghz przez 4 miechy

mordulecxx napisał(a):Mi chodziło trochę o "możliwości" tego czegoś...

I jak się to sprawowało przy graniu

CrossFire napisał(a):Szczerze nie widzę różnicy w grach od mojego E2160 po OC może 2-4fpsy jak pamiętam w takich grach jak Obek czy Stalker

CrossFire napisał(a):lecz na pewno E2160 po OC jest szybszy w takich zastosowaniach jak konwertowanie AVI2rmvb, pakowanie w RAR'ze , albo renderowania etc.
 Dobra już dowiedziałem się wszystkiego co chciałem. Dzięki za pomoc
 Dobra już dowiedziałem się wszystkiego co chciałem. Dzięki za pomoc 

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości