przez Navy 17 Cze 2006, 19:16
Witam otoz zastanawiam sie nad zakupem zasilacza przez allegro gdyz obszedlem cale miasto i chyba wszystkie sklepy komputerowe i w zadnym nie mieli Fortrona nawet zeby zamowic, znaczy 1 koles mial ale rzucil cene 170 zl za 400W to tylko podziekowalem grzecznie . Wracajac do allegro, mam na zasilacz 100 zl bo moj obecny MERCURY 400W szaleje , znalazlem taka oferte: http://allegro.pl/item108871618_fortron_fsp400_60pfn_400w_gwar_12m_cy_od_freego_.html
co o niej myslicie, gosciu pisze:
Zasilacze to leżaki magazynowe!
Mogą posiadać mniejsze lub większe rysy na obudowach powstałe podczas transportu
(karton zbiorczy + Polskie drogi) na co nie mam niestety wpływu jest ich naprawde niewiele lub nie ma wogóle.
potem pisze ze to i tak nie ma zanczenia bo sa super extra...tak ale ja chcialbym poznac wasza opinie jako specow od tego i osob ktore maja/mialy takie. Sprzedawca moze pisac ze sa super jednak ja wole sie dowiedziec tego od osob postronnych. Pozdrowienia i dziękuję z gory za pomoc.
Barton 2500+, ASRock k7nf2, Radeon 9600, Maxtor 6Y080M0 SATA, 512 Dual DDR, CD-RW, DVD-ROM, Windows XP Proff