Xtreme napisał(a):ich playable sprawnie wkręcają ludzi
Dokładnie zalezy co maja na myśli playable,uruchomienie czy granie bo miedzy jednym a drugim jest duuuza roznica,a do tego na sprzecie :
fx 5500,512 ram,proc 1,7

Xtreme napisał(a):ich playable sprawnie wkręcają ludzi

Xtreme napisał(a):Już kiedyś przy gro tytułów był zielony znaczek z playable - gdzie dochodziło do 10 FPS max z krzakami w grafice.

Creative15 napisał(a):Xtreme napisał(a):Już kiedyś przy gro tytułów był zielony znaczek z playable - gdzie dochodziło do 10 FPS max z krzakami w grafice.
kiedyś... porównaj procki z kiedyś i z dzisiaj to samo tyczy się grafy..
a pozatym zapominacie, że procesor to nie wszystko, obecnie w PC mamy dużo więcej pamięci i lepszą grafę a to zawsze jakiś plus
Myślę, że narazie nie ma się co kłocić tylko poczekać aż ten emu wyjdzie..

Creative15 napisał(a):Xtreme napisał(a):Już kiedyś przy gro tytułów był zielony znaczek z playable - gdzie dochodziło do 10 FPS max z krzakami w grafice.
kiedyś... porównaj procki z kiedyś i z dzisiaj to samo tyczy się grafy..
a pozatym zapominacie, że procesor to nie wszystko, obecnie w PC mamy dużo więcej pamięci i lepszą grafę a to zawsze jakiś plus
Myślę, że narazie nie ma się co kłocić tylko poczekać aż ten emu wyjdzie..

Musze cos zassac...
 Musze cos zassac...  

by patriota.
 by patriota. ), NZXT Apollo (taty córeczka
), NZXT Apollo (taty córeczka  ).
).

mati43 napisał(a):witam znalazlem na necie bete pcsx2 0.9.2 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

fluid napisał(a):z moich informacji wynika ze to co krazy po sieci jako beta wersja 0.9.2 to FAKE wiec nie napalajcie sie za bardzo....

Trane napisał(a):Zwykły fake. Flu, mi sie udało zdobyć BIOS, ale po załadowaniu obrazu nic się nie dzieje. Moim zdaniem fake...
fluid napisał(a):ja po prostu kocham jak amatorzy sie biora za cos o czym nei maja pojecia
biedne dzieci sie napalily zeby sobie pograc a nikt eni ma biosu od ps2
a bez tego to sobie mozecie probowac.....

by patriota.
 by patriota. ), NZXT Apollo (taty córeczka
), NZXT Apollo (taty córeczka  ).
).

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości