czy winą jest to że nie ma w nim karty sim?
fibi07 napisał(a):mam problem z połączeniem się przez nokie e61 (bez karty sim) i chce się połączyć z Wifi (router w domu mam zabezpieczony). w innych ustawieniach mam wpisane tak jak należy i 1 klucz [który jest w użyciu przez laptopa i fon ale nie jednocześnie] (na możliwych 4) zabezpieczenia typu WEP. czy jest tak że 1 klucz do 1 typu urządzenia czy jak? bo mam wpisany 1 klucz, łączy się tj. że mam sieć i napis "połączony" a jak wchodzę na jakąś stronę wyskakuje komunikat "czy chce się połączyć z WLAN offline" wybieram tak i jest napisane że ładuje. tak to trwa nawet 10 minut i nic. jak wezmę anuluj i ponownie się połączę to wyskakuje komunikat ""Web: Brak dostępu bramy"
czy winą jest to że nie ma w nim karty sim?
t0d napisał(a):w ogóle jaki to router?
czy router ma włączony serwer dhcp?
t0d napisał(a):4 klucze na sieć - zmieniane rotacyjnie: np rano wszystkie urządzenia korzystają z klucza numer 1 - wieczorem wszystkie z klucza 4, w nocy zmienia się na 3, by rano powrócić do 1, po południu do 3 itd
fibi07 napisał(a):t0d napisał(a):w ogóle jaki to router?
NetGear DG834Gczy router ma włączony serwer dhcp?
tzn?
fibi07 napisał(a):t0d napisał(a):4 klucze na sieć - zmieniane rotacyjnie: np rano wszystkie urządzenia korzystają z klucza numer 1 - wieczorem wszystkie z klucza 4, w nocy zmienia się na 3, by rano powrócić do 1, po południu do 3 itd
czyli jak mam 1 ustawiony, i laptop tylko z tego korzysta to jest źle? czy jak? bo tak działa.
podkreśliłem..
fibi07 napisał(a):podkreśliłem..
ok czyli jak mam 1 klucz ustawiony, to wszystkie urządzenia korzystają tylko z 1?
PW poszło.
cmd
ipconfig /all
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości