:) Witam;....proszę o informację, mam pr.W Vista 32bit....zainstalowałem sobie FF,a z tego co wiem od 17-tki ,aktualizacja następuje w tle ? ponieważ mam już 18.01.....a instalowałem 17-tkę....jednak nie o to mi chodzi ,proszę mi powiedzieć jakie dodatki powinny być zainstalowane dla tej wersji ,żeby poprawnie działał i czy są automatyczne instalowane ,żeby przeglądarka działala szybciej ,tak jak o tym piszą ,(ponoć miała swoją szybkością pobić Chrome ??) jakoś tego nie zauważyłem ?ponieważ otworzenie strony startowej może nie jest tak długie ale za to wejście na pocztę czy You Tube trwa kilkanaście sekund, to samo dotyczy innych stron internetowych, jakiś czas temu wyswietlał się komunikat , (kiedy chciałem otworzyć jakiś filmik)....że nie mam uruchomionej Javy script...pomimo że była właczona ??? teraz filmy można oglądać ,ale szybkością to ona nie grzeszy...pozdrawiam RM. Ps; nie jestem zbyt biegly w sprawach komputera, proszę o czytelne wyjaśnienie problemu....dziękuję z góry za fachową radę :)