Logiczne że tym więcej mocy będziesz miał tym lepiej ten XFX 450 W pociągnie no ale będzie działał na granicy ja mam taki zasilacz
Chieftec (CTG-500-80P) 500W Mam Phenoma II x4 955 i MSI Radeon HD 6850 i wszystko pięknie ciągnie te 500 w to jest standard ale XFX mimo że ma 450 W jest mocniejszy chyba od tego mojego nawet więc nie ma sie czym przejmować. Jeżeli masz kasę to dołóż do tego 550 W, zawsze będziesz miał większy zapas mocy i nie będziesz się musiał denerwować że coś będzie nie tak przy podkręcaniu i że zabraknie Ci mocy.

Polecam się zapoznać także z tym
Czarna lista zasilaczy. Najlepiej tego swojego Logic wywal do śmieci i nawet na niego nie patrz, no chyba, że chcesz mieć pokaz fajerwerków jak to Mikou@j napisał

Jeżeli chodzi o chłodzenie to polecam
SilentiumPC Spartan HE923 CPU Cooler tanie i dobre oczywiscie nie musisz brać go w komputroniku tam mają drogo chodź i tak w niektórych sklepach jest drożej niż u nich

jeżeli jakieś mocniejsze to Fortis, Mugen lub Ninja 3 ale to juz od 150 - 200 zł (fortis jest za około 130 zł). A i jeszcze jedno na BOXOWYM nie wyrobisz bez podkręcania hałas w pewnym momencie doprowadzi Cie do szału (tak jak mnie) a co dopiero po podkręceniu procesora. Pozdrawiam

ASUS M4A88T/USB3 | AMD Phenom II x4 955 BE 3.2GHz | Kingston 4 Gb 1333MHz | MSI Radeon HD 6850 1GB DDR5 256bit Cyclone Power Edition | Maxtor 320 GB | Chieftec (CTG-500-80P) 500W | LG SuperMulti DVD+/-RW GH22NS50 bulk black | SilentiumPC Brutus | Windows 7 Ultimate x64