jacekk04 napisał(a):nie podawajcie linkow
ja sam mam ich 300 a chodzi mi o wszystkie 458kokos88 napisał(a):(70 rozmow)
jacekk04 napisał(a):co to jest ten rapid
Jest to zdecydowanie najbardziej znany, przeznaczony raczej dla filmow wmv i rec host na forum, posiada jednak liczne limity, takie jak ograniczenie wagi umieszczanych plikow do 50 mb, okreslony limit pobieranych przez nas plikow ii wiele innych, jednak jego zaleta jest latwa obsluga i bardzo latwy dostep. Mozliwe jest takze wykupienie platnego konta, jednak mysle ze jest to bardzo nieoplacalne
Megaupload to powszechny serwer oblugujacy pliki audio, video oraz graficzne. Jedna z najwazniejszych zalet serwisu megaupload jest fakt, iz umieszczane przez nas pliki moga wazyc do 250 mB!, nie trzeba takze zakladac konta. Megaupload posiada pewne limity, ktore raczej nie powinny nam przeszkadzac. Aby jednak pozbyc sie limitow istnieje mozliwosc wykupienia platnego konta. Jak juz wspomnialem megaupload pozwala nam umieszczac pliki do 250 mB co jest bardzo duzym plusem, mozna juz wymieniac sie mniejszymi grami, filmami oraz calymi albumami muzyki mp3.
MaTi napisał(a):kokos88 zapodaj na rapida... : )
jakbys mogl to La cosa nostra- el padri, cygan, czysciciel, podreczniki szkolne, denaturat
kokos
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości