Wczoraj zadziałała ale już przestała
Zrobiłem tak :
odinstalowałem wszystko i uruchomiłem komputer ponownie. Tyle tego wczoraj instalowałem, że zdecydowałem przywrócić system z przed tej zabawy.
Ściągnąłem daemona lite 4.30.4
oraz Y.A.S.U
Uruchomiłem daemona potem yasu do takiego "ukrytego" napędu zainstalowałem obraz oryginalnej płyty i zainstalowałem grę. Instalacja przebiegłą trochę dziwnie bo nie było żadnego paska postępu, wszystko zacięło się po tym jak przycisnąłem "instaluj" Odcięło się na końcu.
Po wszystkim próbowałem jeszcze uruchomić grę z oryginalnego obrazu ale nie wyszło, zainstalowałem w tym ukrytym daemonie no-cd. Gra się włączyła.
Dzisiaj już nie działa. Próbowałem odinstalować daemona ->restart kompa->ponownie zainstalować daemona z yasu ale nie podziałało.
Mam problemy ze sterownikami dla modemu od netii. Rzadko go używam ale kiedy już chcę to najpierw muszę odinstalować sterowniki -> uruchomić ponownie kompa -> zainstalować sterowniki i dopiero wtedy podłączyć modem. Jeżeli modem podłącze w inny sposób to następuje restart kompa.
Dlatego myślę, że gdybym odinstalował znowu wszystko razem z Fifą, uruchomił ponownie i zainstalował jak wczoraj to mogło by zadziałać. Tylko to trochę trwa (spróbuje później) a robić to za każdym razem kiedy będę miał ochotę zagrać to już w ogóle mi nie odpowiada...
Wiecie dlaczego tak się dzieje ?

Edit.
A ten fixed-image to jest coś innego jak no-cd ?