Chyba nie ma co jechac do stanów?
Przepraszam,strzelałem,ale nie bardzo widziałem do kogo

Dementor19 napisał(a):Przesun reke o 5 cm w prawo, troche wyzej, pociągnij za spust-headshot"
DeadOrAlive napisał(a):Lepiej dać granaty, większa szansa, że trafi
Precel napisał(a):wiedziałem ze amerykanie są głupi ale nie wiedziałem ze aż tak
Gildor napisał(a):m.in. kubki z napisałem: uwaga gorące, mozna sie poparzyc, albo pralka z punktem w regulaminie: nie wsadzac dzieci. I to nie sa zmyslone rzeczy.
Patriota napisał(a):Mozecie mnie wyzywac ale wole juz szwabow. Serio.
Patriota napisał(a):W takich chwilach czuje sie dumny z tego ze jestem europejczykiem.
Patriota napisał(a):Nie trawie amerykanow, ogolem, za to ze sa, za ich kulture, (a wlasciwie jej brak), A ich kretynskie pomysly jak ten w.w. tylko utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze maja z garami. Nie maja umiaru, gustu i wogole sa inni. W takich chwilach czuje sie dumny z tego ze jestem europejczykiem.![]()
Mozecie mnie wyzywac ale wole juz szwabow. Serio.
New Hampshire jest jednym z tych stanów, w którym dostęp do broni jest najłatwiejszy. Stanowe prawo nie stawia żadnych ograniczeń związanych z jej zakupem i pozwala legalnie posiadać broń nawet dzieciom.
Anihilator napisał(a):Jednak , mimo wsyztsko to nie Oni właża w tyłek kazdemu z kim maja doczynienia
Patriota napisał(a):Komus trzeba. Wink
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości