uwazaj jednak na wszystkie listy od nich, bo podpisalam na nieswiadomce umowe ktora zamienila mi pakiet na duzo drozszy
 uwazaj jednak na wszystkie listy od nich, bo podpisalam na nieswiadomce umowe ktora zamienila mi pakiet na duzo drozszy  ale to juz glupota farbowanej blondynki
 ale to juz glupota farbowanej blondynki  

bo tak zakrecili ze mam jakis rodzinny i mix ale nie w cenie takiej jak podaja tylko ze niby promocyjna jakos 35zl. ale tak jak mowie uwazaj na to co podpisujesz
 bo tak zakrecili ze mam jakis rodzinny i mix ale nie w cenie takiej jak podaja tylko ze niby promocyjna jakos 35zl. ale tak jak mowie uwazaj na to co podpisujesz  chcialam tylko podstawowe programy za 9,90 a programow mam tysiace
 chcialam tylko podstawowe programy za 9,90 a programow mam tysiace  naszczescie konczy mi sie w lutym i przechodze na podstawowy
 naszczescie konczy mi sie w lutym i przechodze na podstawowy

. Kanały informacyjne - TVN24, TVP Info, BBC, CNN, France24 i inne - duży wybór, w CP z tego co zaobserwowałem nie ma TVP Info. Jak do tej pory jedyną wpadką w Cyfrze była wymiana kart do dekoderów - 3/4 kart nie działało, ale wystarczyło iść do salonu i od ręki dostawałeś nową, która już działała. Dodam, że ostatnim razem gdy dziadek wymieniał kartę w CP nie obyło się bez problemów i dzwonienia na infolinię
. Kanały informacyjne - TVN24, TVP Info, BBC, CNN, France24 i inne - duży wybór, w CP z tego co zaobserwowałem nie ma TVP Info. Jak do tej pory jedyną wpadką w Cyfrze była wymiana kart do dekoderów - 3/4 kart nie działało, ale wystarczyło iść do salonu i od ręki dostawałeś nową, która już działała. Dodam, że ostatnim razem gdy dziadek wymieniał kartę w CP nie obyło się bez problemów i dzwonienia na infolinię  . Jakość obrazu jest bardzo dobra.
. Jakość obrazu jest bardzo dobra. 

nawala mi obraz dosyc czesto
  nawala mi obraz dosyc czesto nie zawsze działa funkcja pilot
 nie zawsze działa funkcja pilot nie wiem z jakiego powodu czesto migaja mi informacje o wlaczonym kanale
   nie wiem z jakiego powodu czesto migaja mi informacje o wlaczonym kanale  
  ale to niestey nie ja decydowalem czy Cyfra czy Polsat bedzie
  ale to niestey nie ja decydowalem czy Cyfra czy Polsat bedzie 

sa to chwilowe przerwy do 15sek. tak czy inaczej tak juz bywa
 sa to chwilowe przerwy do 15sek. tak czy inaczej tak juz bywa 

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości